Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lavettvägen 42, 4/4 tr, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79.5 kvm
Avgift
4 367 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad 3:a med öppen planlösning högst upp i huset!

Varmt välkomna till denna 3:a med genomgående ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten är totalrenoverad med fina och stilfulla materialval. Bostaden har stora öppna ytor, genomgående ljusa väggar och mörka trägolv. I köket finns gott om förvaring samt en köksö som öppnar upp för sociala umgängen. Från köket nås balkongen som ligger i söderläge där sol kan avnjutas hela dagen. Bostadens mittpunkt, vardagsrummet, öppnar upp för sociala ytor, plats för större soffgrupp och annat möblemang om så önskas. De två sovrummen har plats för praktisk förvaring via garderober och walk-in-closet. Badrummet är fullt utrustat och helkaklat i mörkare toner.

Här bor ni i Brf Lavetten Örnen som är en bra förening med en trevlig grannsämja där de boende verkligen trivs. Föreningen består av två gårdar som är belägna med några få minuters gång till Rissne centrum där tunnelbana, bussar och matbutiker finns. Framtidsplanerna i Rissne är stora och området växer så det knakar, läs gärna mer under "övrigt".

Välkomna att kontakta mäklaren för pris och privatvisning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande och stilren hall med dubbla garderober med bra förvaring. Känslan av ljus och rymd omfamnar dig när du kliver in genom ytterdörren.
På golvet ligger mörkt klinkergolv och väggarna är målade i vitt.
Från hallen når du bostadens badrum, vardagsrum och kök i en öppen planlösning.

KÖK
Rymligt och kök med ljusa väggar och bra ytor för avlastning och matlagning. Sedan har vi kökets mittpunkt, en köksö med spishäll och fläkt som blir en trivsam plats för matlagning och umgänge. Köket är utrustat med integrerad kyl, frys, ugn, diskmaskin och mikro. Skåpluckorna är vitlackerade samt i mörkare träslag med plats för bra förvaring. Stänkskyddet över bänkskivan pryds av mosaik i mörkare toner.
Här ryms även ett mindre matbord. Fint ljusinsläpp genom fönster och balkongdörr.

BALKONG
Från bostadens kök når du balkongen med plats för bord och stolar. Balkongen ligger i söderläge som ger dig sol under hela dagen.

BADRUM
Stort badrum med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Dusch, WC, handdukstork, badrumsfönster, tvätt- och torkmaskin, handfat med kommod samt spegelskåp med spotlights över.
I övrigt ett mörkt klinkergolv och väggar i mörkt kakel och blå mosaik.

VARDAGSRUM
I och med den öppna planlösningen från köket får rummet ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. De stora fönsterpartierna bidrar även till att lägenheten känns ljus och luftig.
Här finns plats för såväl en stor soffgrupp som matsalsbord, tv-bänk och övrigt möblemang om så önskas. Ljust målade väggar.

MASTER BEDROOM
Luftigt rum med ljusa ytskikt med plats för en stor dubbelsäng, sängbord och övrig möblemang. Här finns god plats till bra förvaring i form av ett walk-in-closet.

SOVRUM
Rymligt och bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Här finns plats för säng, skrivbord och annan möblemang om så önskas. Sovrummet ligger i ett insynsskyddat läge.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning-2017.pdf BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun.

Storlek

Boarea 79.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

73-64-5-401

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1983
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lavetten Örnen
Organisationsnummer: 769616-5856
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 73-64-5-401
Antal lägenheter: 155
Antal lokaler: 3

Brf Lavetten Örnen bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 155 lägenheter och 3 lokaler varav ca 137 st i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 18 st är hyresrätter. Föreningens hus är belägna på två gårdar med adresserna Lavettvägen 31-35 samt 41-45.

Parkering: I föreningen finns fyra olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan, kostnad 350 kr/mån.
2. Garage, kostnad 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad 600 kr/mån.
4. Sundbybergs boendeparkeringskort som ger dig möjlighet att stå på kommunens platser, 300 kr/mån.

TV och bredband: Kabel-TV via Comhem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Comhem alt. Sundbybergs stadsnät (fiber). Anslutningsavgift för bredband på 40 kr ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsförråd.

I föreningen finns två tvättstugor (port 35 och 45), en samlingslokal och övernattningslokal för föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen .

Föreningens renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR enl. föreningen:
2017 OVK besiktning
2017 Utebelysning utbytt
2014 Stamspolning

Energideklaration

Energiförbrukning: 121 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 4 367 SEK / mån
Vä, Va & kabel-TV basutbud.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Vä, Va & kabel-TV basutbud.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.74362 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i högt söderläge.

Övrigt

OMRÅDESBESKRIVNING:
Rissne är ett mysigt område med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne Centrum finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Statoil, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop.

I hjärtat av Rissne finns den stora skolan Grönkulla som är en förskola till årskurs 9. I Rissne finns även ett flertal förskolor. Gymnasieskolorna IT-gymnasiet och Löfströms gymnasium ligger 5 min gångväg från Rissne station.

För den som vill åt natur och parkliv är Rissne ett optimalt område med närhet till flera olika naturalternativ. Vill du avnjuta en picknik i solen är Rissneängarna populärt med dess stora ytor och plats för alla. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet ?Plaskis?. Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga ?Gröna Stugan? eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön. För dig som vill åt skogsliv har du 15 min promenadavstånd till Ursviks motionsspår som går genom ett vackert naturreservat mellan Kista, Ursvik och Järvastaden i varierande sträckor.

Många förändringar och förbättringar kommer att ske i Rissne inom de närmaste åren. Fler bostäder planeras att byggas och Rissne kommer att anslutas till tvärbanan. För mer och detaljerad information hänvisar vi till kommunens hemsida: www.sundbyberg.se

KOMMUNIKATIONER:
Rissne har ett otroligt bra utbud av kommunikationer.
? Tunnelbanan (Blå linje) tar dig in till T-centralen på ca 10 min.
? Den stora bussterminalen i centrum tar dig till flertalet anslutande destinationer såsom Spånga pendeltågstation, Universitet (T-bana Röd linje), Brommaplan (T-bana Grön linje), Sundbyberg (Tvärbana) m.m.
? Flertalet nattbussar går genom Rissne i olika riktningar.
? Flygbussarna till Bromma flygplats och Arlanda går från centrala Sundbyberg eller Kista som man enkelt tar sig till från Rissne.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy