Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Johannelundsvägen 37, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69.5 kvm
Avgift
3 072 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad trea med 50-talscharm i populära Johannelund!

Välkomna till Johannelundsvägen 37 i Johannelund!
Här säljer vi en välplanerad och fin trea med balkong i västerläge. De renoveringar som gjorts har gjorts med känsla och den härliga 50-talscharmen har bevarats.
Det vita moderna IKEA köket har försetts med ett schackrutigt golv och spottar i taket. Hela lägenheten är ljus och har fina golv. Stora badrummet är helkaklat med fina mosaikdetaljer, lilla toan är försedd med klinker och målade väggar. Vardagsrummet har parkettgolv och vita väggar, här finns plats för både soffgrupp och matbord. De två sovrummen är rejält tilltagna med ljusa väggar och fina laminatgolv. Till lägenheten hör inte bara ett källarförråd utan även ett klädförråd och ett matförråd. Föreningen har gemensamhetsanläggning i form av bastu, gym och övernattningsrum. Här bor du i en stabil HSB-förening med god ekonomi.

I familjevänliga Johannelund bor du med naturen runt hörnet, närhet till Stångåns promenadstråk, det populära Johannelundsbadet samt med cykelavstånd till stadens puls. I Johannelunds centrum finner du en matbutik, vårdcentral, pizzeria, frisör, blomsterbutik samt bibliotek. I närområdet finns förskolor och skolor för alla åldrar.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy