Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
530 000 SEK
Adress
Trädgårdsgatan 1b, Centralt, Oxelösund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
3 360 SEK / mån
Rum
2 rum

Centralt läge, stor inglasad balkong i soligt läge på första våningen.

På första våningen i huset finner du denna välplanerade tvårummare med stor inglasad balkong i soligt läge som blir ett extra rum från vår till höst. Lägenheten erbjuder ett rofyllt sovrum , ett väl tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för umgänge samt ett kök med matplats. Möblemang ingår i förvärvet om så önskas. Snabbt tillträde möjligt.

Attraktivt och lugnt område i centrala Oxelösund. Direkt närhet till havet och vackra strövområden. Fin gemensam innergård med lekplats, utemöbler och grillplats. Familjevänligt område nära till både förskolor och skolor. Oxelösund är en skärgårdsstad med bland annat Femöre naturreservat, småbåtshamn och klippor att njuta av. Ett stenkast från Boda Borg och nära till livsmedelsbutik, pizzeria och konditori. Bussförbindelse som regelbundet går till Nyköping och bekvämt promenad/cykelavstånd till Järntorget.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
Hallen är inredd med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Här finns avhängning direkt till vänster innanför dörren och garderober till förvaring längre in. Hallen har en central placering i lägenheten och leder dig till boendets alla rum.

Kök
Rymligt kök. Ljust tapetserade och på golvet ligger en platsmatta. Målade luckor i blå ton. Utrymme för matplats finns.

Sovrum
Sovrummet är inrett med ett laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns även två garderober.

Badrummet är stambytt med kaklade väggar och matta på golv. Här finner du dusch, wc, handdukstork, tvättmaskin samt handfat i kommod med överhängande spegel.

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med gott om utrymme för umgänge. Rummet är inrett med fin fiskbensparkett och tapetserade väggar. Här finns utgång till den härliga, inglasade balkongen.

Möblemang ingår i förvärvet om så önskas.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Årsredovisning 2019.pdf Stadgar.pdf

Länkar

Bostadsfakta

Kommun

Oxelösund kommun, Skattesats 33.3%.

Storlek

Boarea 56 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

233542001-0066

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Rbf Oxelösundshus 2
Organisationsnummer: 719000-3470
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 233542001-0066
Antal lägenheter: 82
Antal lokaler: 5

Rbf Oxelösundshus 2 äger och förvaltar fastigheten Oxelösund Korkeken 11 med därpå 1958 uppförda flerbostadshus och upplåter 82 bostadslägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler, 13 garage och 43 p-platser med hyresrätt.

Föreningens ekonomi

Det är inte aktuellt med några avgiftshöjningar i dagsläget enligt ordförande 2020-02-26.

Föreningens renoveringar

Föreningen kommer under vår/sommar 2020 låta utföra takarbeten på båda fastigheterna och i samband med det kommer solceller att monteras och Imd införas.

Stambyte 1997-98.
Fönsterbyte 2003-04.
Dränering av husgrund samt ventilationsarbeten i höghuset 2009.
Tvättstuga & källare 2014.
Inglasade balkonger 2014.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiprestanda primärenergital: 133 kWh/kvm och år

TV

com hem

Internet

com hem

Månadsavgift

Avgift: 3 360 SEK / mån
I månadsavgiften ingår den obligatoriska kostnaden för balkonginglasning på 490 kr.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.11499 %
Andel av årsavgiften: 1.11486 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 9 331 SEK

Uteplats

Stor inglasad balkong och gemensam uteplats

Bilplats

P-plaster med elstolpe går att hyra (kösystem).

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga (i huset bredvid) och vindsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy