Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / utgångspris
Adress
Sågargatan 9 A, Kungsängen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 705 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Oerhört påkostad gaveltvåa om 71 kvm

Osedvanligt generös gaveltvåa med en lång lista påkostade tillval. Här bor du nära centrum och Fyrisån i en nyproducerad bostad.

Genom säkerhetsdörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring tack vare skjutdörrsgarderob i nisch. Här möts du av ett klinkergolv vilket övergår till en den ekparkett som fortsätter in i bostadens övriga rum. Ifrån hallen når du det helkaklade badrummet med torktumlare, tvättmaskin och golvvärme - För att nämna några av godbitarna. Vidare genom hallen når du det generösa vardagsrummet med stora möbleringsmöjligheter, utgång till bostadens balkong samt halvöppen planlösning mot köket. Bostadens kök går i ljusa toner, består av ett påkostat utbud köksutrustning i rostfritt och erbjuder plats för matbord finns invid de stora fönsterpartierna. Genom passage med än mer förvaring i skjutdörrsgarderob, når du sovrummet fint beläget i gavel med fönster i två väderstreck samt ännu en skjutdörrsgarderob. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd.

På Sågargatan 9 A bor du bekvämt på en attraktiv adress med ett optimalt geografiskt läge. Bra pendlarläge endast några minuters promenadväg från Resecentrum och busshållplatser. Här bor du granne med Fyrisån och på bekvämt gångavstånd når du även Willys matbutik, apotek och stadskärnan. För den bilburne finns dessutom smidig åtkomst till E4:an.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Praktisk hall med rymlig, inredd skjutdörrsgarderob och klinkergolv i ljusgrått. Väggarna är vitmålade.

BADRUM
Rejält helkaklat badrum i färgerna grå och vit. Här finns duschhörna i klarglas, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och handdukstork. Här finns även gott om bänkyta såväl som två väggskåp ovan TM/TT samt ett spegelskåp ovan tvättstället med kommod undertill. I badrummet är väggarna kaklade i vitt och på golvet ligger en ljusgrå klinker.

VARDAGSRUM
Riktigt stort och vardagsrum om hela 25 kvm med halvöppen planlösning mot kök och matsal. Här finns stora fönsterpartier samt utgång till bostadens balkong. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är vitmålade.

KÖK
Genomtänkt kök med stora fönsterpartier och gott om praktikaliteter. Här finns kyl, frys, inbyggnadsmikro, pyrolysugn samt köksfläkt - allt i rostfritt. Därtill finns även integrerad diskmaskin, induktionshäll samt dimbara spotlights. Kökets luckor är vita med belysta vitrinskåp på väggen. Den påkostade bänkskivan är i beige kvartskomposit och stänkskyddet bakom är i ljus stavmosaik i färgen elfenben. I köket finns plats för matbord invid de stora fönsterpartierna i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en ekparkett.

SOVRUM
Hela 16 kvm sovrum i gavel med fönster i två väderstreck. Sovrummet nås genom en passage från vardagsrum/kök där en inredd skjutdörrsgarderob med städskåpsdel finns. Väl inne i sovrummet finns en påkostad silverspegel på väggen samt ännu en inredd skjutdörrsgarderob med linneskåpsdel. Sovrummet pryds av vitmålade väggar och ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

BALKONG
Rejäl balkong om 9 kvm vilken du når från vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan BRF Stadgar BRF Kristina.pdf BRF Årsredovisning Brf Kristina 2018.pdf

Länkar

Photo Play D-Photo Styling

Bostadsfakta

Kommun

KUNGSÄNGEN 26:1-2, Uppsala kommun, Skattesats 34.01%.

Församling

Uppsala domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

09A-1101

Våning / hiss

Våning 2 av 7.
Våningsplan 2 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017/18
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: brf Kristina
Organisationsnummer: 769631-0163
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 09A-1101
Antal lägenheter: 74
Antal lokaler: 0

Brf Kristina bildades 2015 och innefattar Skyttelgatan 5-7, Sågargatan 9A och 11A - 11C.
Föreningens fastighet består av två flerfamiljsbostadshus.

Nycklar
BB-gruppen/Uppsala lås- och säkerhetscenter sköter administreringen av nycklar vid överlåtelse av bostad. OBS! Nycklar skall ej överlämnas av säljare till köpare utan alltid gå genom BB-gruppen. Vid förlorad nyckel ersätts låsen i lägenheten och den tidigare ägaren debiteras.

Föreningens ekonomi

Månadsavgiften sänktes med 10 % nu i januari 2020 (senast kontrollerat 10/1-2020).

TV

Kabel-TV genom Triple-play.

Internet

Bredband genom Triple-play.

Månadsavgift

Avgift: 3 705 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband samt ip-telefoni. Separat el-och varmvattenmätning för varje bostadsrättshavare.

Gårdsplats/innergård

Gemensam takträdgård med sittgrupper, växthus och soldäck.
Innergård med grönytor, buskage och fruktträd.

Driftskostnad

425 SEK varav:
VA: 130 SEK
Elektricitet: 295 SEK

El- och varmvattenskostnaderna baseras på egen förbrukning. Observera att preliminära uppgifter har använts.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.1597 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong om ca 9 m².

Bilplats

52 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö. Hissen går ända ned.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd.

I källarplan finns utrymme för cykel och barnvagnar med mera.

Övrigt

Tillträde i september 2018.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy