Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 300 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Parkvägen 3, Barkarbystaden, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 678 SEK / mån
Rum
2 rum

PERFEKT MINI 2:A

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för privat visning!
Mycket fin hörnlägenhet näst högst upp i huset med balkong mot innergård och kvällssol. Ljusinsläpp i två väderstreck ger sällskapsrummet en härlig känsla av rymd och ljus. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng (160 cm) samt god förvaring. Duschrum, utrustat med kombinerad tvätt/tork. Många tillval gjorda i kök och badrum.

Kvalitetsboende som underlättar vardagen, tack vare närheten till all tänkbar service och kommunikationer. Barkarbystaden utvecklas hela tiden och erbjuder både stadskänsla och närhet till naturen. Härifrån tar du dig in till Stockholm C med pendeln på 15 minuter. Mälarbana och tunnelbana planeras med två stationer i Barkarby. Barkarby station blir en viktig knutpunkt för framtidens resenärer. Här kan man inte annat än att trivas!

Beskrivning

HALL
Bra hall med parkettgolv och målade väggar. Förvaring i garderob och ett städskåp.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum i vitt med grått klinkergolv. Vikbara duschväggar handfat i kommod, badrumsskåp med spegel, wc och förvaring vid tvätthörnan. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Trevligt och inbjudande kök i öppen planlösning med vardagsrum. Parkettgolv och målade väggar. Ljusinsläpp från två håll. Köksluckor, Ringhult. Kaklat i Mosaik Antracit 5x5 cm med grå fog ovan arbetsbänk. Avfallskvarn. Maskinell utrustning: Induktionshäll. Rostfri varmluftsugn. Rostfri kyl/frys. Integrerad diskmaskin. Mikro. Fläkt.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffa. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till balkong med kvällssol.

SOVRUM
Mysigt sovrum med parkettgolv och målade väggar. Förvaring i stor garderob och linneskåp. Plats för mindre dubbelsäng.

TILLVAL
- Köksluckor Ringhult.
- Stänkskydd Mosaik Antracit 5x5 cm.
- Varmluftsugn rostfri Mirakulös.
- Spegelskåp Storjorm.
- Kommod Godmorgon/Odensvik 63 utan ben.
- Extra förvaring över TM/TT Ringhult blank vit.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan Brf Lyfta Stadgar Brf Lyfta Brf Lyfta Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 43 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

01-1303

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lyfta
Organisationsnummer: 769630-5569
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 01-1303
Antal lägenheter: 75
Antal lokaler: 0

TV

Fiber via ComHem.

Internet

Fiber via ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 2 678 SEK / mån
värme, vatten

Tillträde

Enligt överenskommelse, snabbt tillträde möjligt

Driftskostnad

463 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Övrigt: 88 SEK
Övrigt: Obligatorisk avgift för TV/Bredband

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.09180 %
Pantsättningsavgift: 711 SEK
Överlåtelseavgift: 1659 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong, läge nordväst.

Bilplats

41 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns barnvagns-/rullstolsrum och förråd kan hyras 300 kr.

Övrigt

Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation.

Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge med ett stenkast från strövområden och bara några minuters promenad från Barkarby Handelsplats.

I Barkarbystaden bor du precis invid IKEA och med Barkarby Handelsplats hela utbud. Förskolor och skolor finns i närområdet och Jakobsbergs Centrum når du med bil på några minuter. En busslinje till centrumet samt till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 16 minuter. Vid Jakobsbergs pendeltågsstation finns en stor infartsparkering. Arlanda och Bromma Airport finns bara 30 minuters bilresa bort.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis utanför bostadskvarteret. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola och årlig Hubertusjakt.

Till Viksjö Golfklubb tar det inte mer än tio minuter med bil från Barkarbystaden. Här finns två fina banor, ett 18-håls och ett 9-håls, samt golfshop och restaurang med lunchservering.

På andra sidan E18 breder Mälaren ut sig ett par mil. Från Stäket i norr till Bolinder Strand och Kallhälls Friluftsbad.

Idag finns de flesta stormarknadskedjor representerade här; bland annat inom möbler, inredning, trädgård, kläder, hemelektronik och byggvaror.

KOMMUNIKATIONER
Med pendel från Barkarby tar du dig till Stockholms City på ca 15 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna för att nämna några. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 mot Stockholm eller Enköping.

NÄRSERVICE
Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns bibliotek, konsumaffär, frisörer, bankomat m.m.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy