Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 11:00 - 11:30

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Eller bud
Adress
Munkhagsgatan 110 A, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 249 SEK / mån
Rum
3 rum

Snyggt och fräscht renoverad bostad

Varmt välkommen till Munkhagsgatan 110 A, här finner du en av Johannelunds finaste treor med optimal planlösning och genomgående smakfulla materialval. Bostaden är nymålad, modernt renoverad och har generösa fönsterpartier, vilket ger ett fint ljusinsläpp. Lägenheten disponeras på en stor, möblerbar hall, stilrent kök i vitt med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, helkaklat duschrum, bra förvaring i klädkammare samt två rymliga sovrum.

Här bor du i en stor och välskött Riksbyggen-förening, med god ekonomisk stabilitet och låga avgifter. I föreningen har du tillgång till bastu och gym, flertalet tvättstugor, samlingslokal samt övernattningsrum. I Johannelunds centrum finner ni ett brett serviceutbud, med såväl matbutik, apotek, vårdcentral, frisör. bibliotek och blomsteraffär. Johannelund är ett trevligt område med flertalet förskolor och skolor i närheten, goda förbindelser in till Linköping city, både via lokaltrafik, bil samt cykelbanor. Härliga promenadstråk samt en mycket fin badplats vid Stångån.

Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Beskrivning

Stor och fin hall med parkettgolv och gott om utrymme för förvaring.

I direkt anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare samt helkaklat duschrum. Duschrummet har vitt kakel på väggarna samt svart klinkergolv. Handfat med kommod, WC, dusch, vädringsfönster samt handdukstork.

Vardagsrum med generös fönstersättning, parkettgolv och ljusa väggar med fondtapet. Gott om plats för stor soffgrupp. Utgång till balkong i österläge.

I öppen planlösning mot vardagsrummet finner du det snyggt renoverade köket med vita luckor, svart laminatbänkskiva, integrerad kyl, frys och diskmaskin samt fläktkåpa och ugn i rostfritt utförande. Stor matplats med utrymme för större matbord. Vita väggar och parkettgolv.

Rymligt sovrum med parkettgolv och ljusa väggar.

Stort sovrum med parkettgolv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Trumspelaren 2016 Stadgar Trumspelaren Frågelista Energideklaration Munkhagsgatan 106-116

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings Johannelund.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

582

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: RBF Trumspelaren
Organisationsnummer: 722000-2146
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 582
Antal lägenheter: 627
Antal lokaler: 0

Föreningen innehar adresserna Munkhagsgatan 46-126 och består idag av 627 lägenheter samt några kommersiella lokaler.

Föreningens ekonomi

Ingen planerad avgiftshöjning 2019-01-01.

Föreningens renoveringar

1993-1995: Stambyte
2012: Byte balkongdörr
2012: Byte balkongfönster
2017: Uppgradering av Hissar
2018 - pågående: Uppgradering av undercentral för varmvatten, säkerställer värme, varmvatten distribution.

TV

Ansluten till kabelnät.
TV och internet från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. En anslutningsavgift på 495 kr och en underhållskostnad på 500 kr till Brf Trumspelaren tillkommer som en engångskostnad vid anslutning.

Internet

Bredband.
TV och internet från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. En anslutningsavgift på 495 kr och en underhållskostnad på 500 kr till Brf Trumspelaren tillkommer som en engångskostnad vid anslutning.

Månadsavgift

Avgift: 3 249 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.17100 %
Andel av årsavgiften: 0.17295 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Garage, ca 170-340 kr/mån. (separat kö, lång)
Gårdsparkering söder om Munkhagsgatan, ca 100-150 kr/mån. (separat kö)
P-plats, ca 100-150 kr/mån. (separat kö, kortare)
P-plats med el. (separat kö)
MC-parkering på innergården och MC-garage finns att hyra i föreningen (Separat kö).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy