Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Katarina Bangata 43, 3tr, Södermalm/Katarina, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
2 855 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Genomgående sekelskiftes 2:a med vackra detaljer och fungerande kakelugn

Välkommen till denna charmiga sekelskifteslägenhet med ett lugnt, trivsamt läge intill Nytorget på enkelriktad gata. Lägenheten har en genomgående planlösning och här finns flera vackra detaljer bevarade såsom generös takhöjd, vackra fönster och dörrar, stuckatur och en fungerande kakelugn. Både sovrum och vardagsrum har två vardera stora fönsterpartier som skänker ljus. Från dessa rum har man även ett fritt fint läge med utsikt mot Sofia skola. Köket ligger mot innergården och har bra förvaringsmöjligheter och matplats för ca 4-6 personer. I samtliga rum ligger vackert trägolv.

Läget får betraktas som utmärkt med direkt närhet till Nytorget och SoFos generösa utbud av restauranger, caféer och småbutiker. Tvärs över Renstiernas gata nås Vitabergsparken med vackra promenadstråk runt Sofia kyrka. Här erbjuds även utmärkta kommunikationer med flera busslinjer som trafikerar Renstiernas gata samt tunnelbana via en kort promenad till Medborgarplatsen eller Skanstull.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.87%.

Församling

Katarina.

Storlek

Boarea 59 kvm. Areauppgifter enligt mätning. 54 kvm enligt lägenhetsförteckningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

40 (kopia)

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Våningsplan 3 (3 trappor).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1907

Föreningen

Lägenhetsnummer: 40 (kopia)
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 149 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 2 855 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.99000 %
Andel av årsavgiften: 2.04536 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

I området gäller sedvanlig boendeparkering för mantalsskrivna och ansökan görs hos Gatu-och Fastighetskontoret (www.stockholm.se/parkering).

Övriga utrymmen

Gemensamhetsutrymme finns i form av cykelförråd, barnvagsrum, sopsortering och tvättstuga. Det finns även en trivsamm innergård som sommartid är möblerad med utemöbler.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy