Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 800 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hagagatan 9, Haga, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
102.8 kvm
Avgift
5 502 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad våning-17 i populära Brf Hattmakaren.

Nyproducerad våning i populära Brf Hattmakaren, Haga! Njut av ett genomgående ljus, ett nytt och fräscht hem med hela 4 sovrum. Öppna sociala ytor! Bostaden har ett stort badrum med tvätt- och torktumlare, även finns en gästtoalett. Relaxa på en inglasad balkong, låt barnen leka på innergården. En bostad för dig som önskar bo i kärnan, ha möjlighet till relax i bostad och även access via toppvåningen, men kanske framförallt, gångavstånd till alla förnödenheter såsom shopping, restauranger samt mataffär. Hiss!

I föreningen finns en fantastisk våning på vån 10/10 för avkoppling som är inredd med bastu, jacuzzi och stor balkong i västerläge. Föreningen erbjuder också en övernattningslägenhet, samlingslokal, tvättstuga och hobbyrum. I området finns affär, restauranger, löp- och promenadstråk, utomhusgym, badplatser och grönområden. En lägenhet i ett centralt läge med närhet till det mesta!

Varmt välkommen hem!

Beskrivning

Gemensamt för bostaden är; målade väggar, ekparkett samt fönsterbrädor i natursten. Stora fönsterpartier och ett gott ljusflöde in i samtliga rum.

HALL
När ni kliver om genom hallen möts ni av ett grått, slitstarkt klinkergolv och vitmålade väggar. På vänster sida finns en stor skjutdörrsgarderob. God yta för förvaring av ytterkläder. Möblerbar hall.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinkergolv med komfortvärme (golvvärme el) och vitt kaklade väggar. Wc, takdusch bakom raka vikbara glasväggar, eldriven handdukstork, tvättmaskin och torktumlare (2017), handfat i kommod samt badrumsskåp. Arbetsbänk med ho, stenskiva.

GÄST WC
Klinker på golvet och trendigt gråmålade väggar. Wc, handfat med kommod samt spegelskåp.

KÖK
Vidare in i bostaden nås köket. Gott om förvaring i både över- och underskåp bakom vita luckor med metallbeslag. Tillval i bänkskiva i granit med bakomliggande vitt kakel. Spishäll, ugn med varmluftsfunktion, mikrovågsugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från 2017. Invid fönstret finns gott om plats för matsalsbord.

VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lättmöblerat rum med plats för större soffgrupp. Utgång till den inglasade balkongen mot innergården. Njutbar plats, ren relax.

SOVRUM 1 & 2
Innanför vardagsrum bakom skjutdörrar finns två identiska sovrum, vilket lika gärna kan användas som kontor eller gästrum, idag används ett som barnrum och ett till gäst.

MASTER BEDROOM
Det största sovrummet med skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord.

SOVRUM 4
Bostadens andra barnrum med inbyggd skjutdörrsgarderob, perfekt för förvaring av kläder och leksaker.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Hattmakaren BRF Energideklaration - Åttkantsgatan 8, Hagagatan 9 Stadgar Hattmakaren Energideklaration - Åttkantsgatan 8, Hagagatan 9 Ekonomisk plan, registrerad - Hattmakaren Årsredovisning HSB Brf Hattmakaren BRF Årsredovisning HSB Brf Hattmakaren i Karlstad 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Skattesats 34.19%.

Församling

Karlstads domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 102.8 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

2419

Våning / hiss

Våning 2 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Hattmakaren
Organisationsnummer: 769627-6448
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2419
Antal lägenheter: 65
Antal lokaler: 1
Tvättstugan
Bokbar 4 timmar/pass mellan 06.00-22.00 alla dagar i veckan.
Endast en tid går att boka åt gången.
Bokas via trapphustavlor.

Relax
Bokbar 4 timmar/pass mellan 11.00-23.00 alla dagar i veckan. Avgift 100:-/ bokning. Mellan 07.00-11.00 är relaxen öppen för alla och kostnadsfri.
Avgiften tas ut via månadsavin. Endast en tid går att boka åt gången.
Bokas via trapphustavlor.

Gästlägenhet
Avgift 250:-/natt. Avgiften tas ut via månadsavin.
Endast en tid går att boka åt gången. Bokas via trapphustavla.

Hobbyrum
Bokbar 4 timmar/pass alla dagar i veckan mellan 06.00-22.00. Ingen avgift.
Endast en tid går att boka åt gången. Bokas via trapphustavla.

TV och bredband: Fast lina via Bredbandsbolaget. I avgiften ingår bredband 100 mb/s, IP-telefoni samt ca 15 digitala tv-kanaler.

Fast kostnad: 213 kr/mån.

Energideklaration

Energiklass: C
Energiförbrukning: 82 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-10-08

TV

Digital-TV via Bredbandsbolaget med ca 15 kanaler.

Internet

Fiber med 100 Mbit/s från Bredbandsbolaget. IP-telefonianslutning finns.

Månadsavgift

Avgift: 5 502 SEK / mån
Inkl. värme, kabel-TV och internet

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Inkl. värme, kabel-TV och internet

Driftskostnad

950 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
VA: 300 SEK
Elektricitet: 450 SEK
Drift enligt schablon. (VA) Kostnad för vatten läggs på månadsavgiften efter personlig förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.99813 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Varmgarage. Kö till övervåning, ca 5 st i kö. Ledigt i källarplan. Kostnad 800kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy