Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 675 300 SEK / Fast pris
Adress
Köpmangatan 7H, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
147 kvm
Avgift
7 940 SEK / mån
Rum
5 rum

Unik nyproduktion på Söder med drömläge intill ån. Inflyttningsklart!

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter med rymlig hiss i trapphuset. Alla lägenheter har balkong, alternativt uteplats med vacker utsikt, högt i tak och charmiga höga fönster med spröjs. Det finns även två nya byggnader varav ett med fyra moderna stadsradhus om tre plan vardera. I stadsradhusen erbjuds uteplats på entréplan, balkong på andra planet och en härlig indragen takterrass på översta planet med en enastående utsikt över Eskilstunaån. Den andra nybyggnationen är ett enplanshus som består av två mindre lägenheter med stora fönster och uteplatser direkt mot ån.

Genomgående för projektet är en mycket hög standard och bra materialval där husen bär distinkt karaktär från sina respektive tidsepoker. Genomgående kommer lägenheterna ha vitlaserat ekparkettgolv, helkaklade badrum med golvvärme och Vedum kök med Miele vitvaror. Infällda spotlights i tak kommer att finnas i badrum, gemensamma sällskapsytor samt hall. I samtliga lägenheter ingår tvättmaskin, torktumlare och torkskåp som standard.

På innergården kommer det att skapas ett stort gemensamt trädäck mot vattnet där de boende kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån med en bok. Det kommer att finnas nio stycken parkeringsplatser med el-stolpe för 500 kr/mån, dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet. Här kan du bo tryggt med låsta grindar till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten. Kostnad för hushållsel tillkommer. Fastigheten kommer att vara ansluten till Stadsnätet där boende kan välja leverantör av abonnemang för internet, ip-telefoni samt TV.

Bostäderna har nära till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor om ån. Inom närområdet finns även restauranger, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral m.m. och till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera.

För att läsa mer om projektet eller för att se bostadsväljaren, där du kan titta mer på varje lägenhet, finns bostadsrättsföreningens egna hemsida.
http://brfsvardsliljan1.se/

Välkommen hem!

Beskrivning

Stadsradhus om 147 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök i tre plan.

Med egen entré och hela tre uteplatser, varav en stor takterrass med spektakulär utsikt över ån, är detta stadsradhus en av fyra ensamma i sitt slag. Genomgående hög takhöjd på ca 2,70 m i samtliga rum utom badrum, klädkammare och förråd. Infällda spotlights finns i badrum, hall, kök och vardagsrum.

I hallen vid entrén finns det gott om plats för förvaring i de 5 garderoberna med skjutdörrar, varav 2 är med spegeldörr.

På entréplan finns ett sovrum med tillhörande garderober med skjutdörrar. Samtliga fönster på alla plan mot Köpmangatan har extra dämpning mot ljud för att säkra nattsömnen.

Entréplan inhyser även ett stort helkaklat badrum med kakel och klinker från Höganäs. Badrummet, som har golvvärme, är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar, kommod med handfat, spegelskåp med LED-belysning, toalett och handdukstork. Badrummet fungerar som kombinerad tvättstuga och är utrustat med tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele) och torkskåp som standard.

Från köket har du en förträfflig vy mot gården och ån genom de stora fönsterpartierna, som skapar ett mycket ljust och luftigt kök. I anslutning finns även en uteplats med trappa ner mot innergården.

Det moderna köket präglas av hög kvalitet, vilket kännetecknas av vitvaror från det högkvalitativa märket Miele. Som grädde på moset finns en 160 cm bred exklusiv rostfri fläkt från Fjärråskupan med infällda spotlights, hängandes över den charmiga köksön. Naturligtvis finns både induktionshäll, mikrovågsugn och inbyggnadsugn som standard i köket.

Trappan upp till plan två har valts med stor omsorg och är av modern, gedigen design. Med vitlaserade trappsteg och stringräcke i svart leder den upp till nästa plan.

På andra plan finns ett vardagsrum med utgång till balkongen som vetter mot innergården, två sovrum och en rejäl klädkammare. Det finns även ett andra helkaklat badrum, komplett med golvvärme, duschhörna och handdukstork.

På tredje plan finns ytterligare ett sovrum/allrum med extra hög takhöjd och ett stort fönster, samt altandörrar ut mot takterrassen.
I anslutning finns ett stort förråd som går att nyttja som både som förråd eller en större klädkammare om så önskas.

Ett par stilrena trappsteg i vitlaserad ekparkett leder ut till den magnifika takterrassen och den vackra utsikten över ån. Takterrassen är utformad med golv av trätrall, glasräcke med rostfri list och väggar av träpanel.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Svärdsliljan 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 147 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

109

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Stadsradhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769633-7901
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 109
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe tillgängliga att hyra för 500 kr/mån. Dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet.

TV och bredband: Fiber

Föreningens renoveringar

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter. Det har även byggts två nya huskroppar varav en med fyra stadsradhus samt en med två mindre lägenheter direkt vid å-kanten.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 7 940 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam uteplats på ett stort trädäck mot Eskilstunaån där du har tillgång till gemensam grill och sittplats.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.91862 %

Uteplats

Stadsradhusen bjuder på hela tre uteplatser. Uteplats med utgång från köket på entréplan. En stor balkong på våning två med utgång från vardagsrummet med glasräcken och eftermiddags- och kvällssol, samt en stor takterrass på tredje våningen med fantastisk utsikt över Eskilstunaån.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy