Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK
Adress
Kvicksundsstigen 4, Kvicksund, Kvicksund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
5 174 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ÄGAREN TILL DENNA BOSTADSRÄTT SÖKER LITEN VILLA I KVICKSUND - HAR DU EN SÅDAN?

Äntligen en bostadsrätt i bostadsrättsförening med sjötomt i Mälaren i Kvicksund. En förening med mycket stora resurser i form av vacker brygganläggning med badplats, bastuhus vid vattnet, övernattningslägenhet som medlemmarna kan låna, gemensam aktivitetslokal som medlemmarna kan nyttja, lekpark, fristående tvättstuga i byggnad på gården och såväl parkeringar som garage. Fantastisk lägenhet, en trappa upp, med hiss. Stor inglasad balkong i västerläge som ger härlig Mälarutsikt och full vy över solnedgången. Dessutom loftgång mot innergården. Vid bryggan kan medlemmarna ha båtplats men här finns även badplats. Härlig trea med bra planlösning där sovrummen ligger på var sida av lägenheten. Rymlig hall med plats för kontor. Klädkammare. Separat lägenhetsförråd. Välskött förening med moderna byggnader. Promenadavstånd till Ica-butik, pizzeria, restaurang, Tegelviksskolan, tågstationen och bushållplats.

Ägaren söker en liten villa i Kvicksund om ca 70 kvm+ med minst 3 rum och kök. Har du sådan och vill skaffa bostadsrätt? Då kan detta vara perfekt för dig.

Beskrivning

Välkomnande entréhall som vidare leder in till en större hall med klädkammare för bra förvaringsmöjligheter.

Badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Badrummet har en toppmatad tvättmaskin och badkar. Tvättställ, wc och spegelskåp med förvaring finns också att tillgå i badrummet.

Kök i L-formation med träluckor och hel kyl och frys. Stort härligt kök med plats för ett större matbord för 6 stolar. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med ugn och fläkt.

Trevlig vardagsrum med snyggt parkettgolv och tapetserade väggar. Via vardagsrummet når du den inglasade balkongen i härligt syd/västligt läge.

Två härliga sovrum med tapetserade väggar varav ett av sovrummen har parkettgolv.

Dokument (pdf)

Planritningar Planritning Stadgar Stensjöpärlan Årsredovisning Stensjöpärlan 2016 Energideklaration Kvicksundsstigen 4.pdf

Länkar

Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Stensjö 1:30, Västerås kommun, Skattesats 32.44%.

Församling

Rytterne.

Storlek

Boarea 70 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

255-145-433

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Våningsplan 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1993
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Markvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Stensjöpärlan
Organisationsnummer: 716454-6819
Lägenhetsnummer: 255-145-433
Antal lägenheter: 55
Antal lokaler: 3

Fastigheten byggdes 1993 av NCC Bygg AB.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 102 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2010-06-28

Månadsavgift

Avgift: 5 174 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Driftkostnaden är schablonmässigt beräknad och beror till stor del på nyttjandegraden

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.474 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy