Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK / utgångspris
Adress
Sidvallsgatan 23, Sörby/Eklunda, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
4 595 SEK / mån
Rum
2 rum

Helrenoverat och balkong i västerläge!

Denna tjusigt renoverade lägenhet har allt man kan önska! Direkt innanför hallen så möts av den ljusa och härliga rymden som sammanflätas i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds fantastiska sällskapsytor såväl inomhus som utomhus med mysig balkong i skönt västerläge som levererar kvälls- och eftermiddagssol. Sovrummet är stort och väl tilltaget med fint burspråk, plats för dubbelsäng och garderober. Helkaklat badrum med fräscha färgval. Belägen på x våningen i byggnad med hiss. Här bor man i en trygg förening som har ett uppskattat läge med skönt promenadavstånd till närservice, fina parkområden och citypulsen med dess generösa utbud av restauranger, kultur och nöjen. Du tar dig även enkelt med cykel till och från universitetet.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun, Skattesats 34.05%.

Församling

Almby.

Storlek

Boarea 59 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

7-2516-1-95-6

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Våningsplan 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1951
Övrigt: Renoveringsår 1989

Föreningen

Föreningens namn: HSB Vesta
Organisationsnummer: 775000-1245
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 7-2516-1-95-6
Antal lägenheter: 144
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Fastigheten helrenoverades 1989
Soprummen renoverade 1983

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 162 /per kvm (atemp) och år

TV

Com Hem. Grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Com Hem.
Fiber via Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 4 595 SEK / mån
Inkl värme, vatten och kabel-TV

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.81904 %
Andel av årsavgiften: 0.71011 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Helrenovering 1989.
Soprum 1983.
Upprustning av tvättstuga med ny maskinpark 2005.
Övernattningsrum, totalrenovering 2013.

Uteplats

Mysig balkong med kvälls- och eftermiddagssol.

Bilplats

75 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd.
Det finns tvättstuga i angränsande fastighet (Sidvallsgatan 27 samt Hagmarksgatan 11). Övriga utrymmen är cykelförråd, solarium, samlingslokal och övernattningsrum (Hagmarksgatan 13).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy