Visningar

mån 4 feb 17:15 - 17:45
Varmt välkomna på visning.
Pris
395 000 SEK
Adress
Vintervägen 9 A, Stenåsen, Kil
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72.5 kvm
Avgift
4 272 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad rymlig tvårummare

Rymlig tvårummare om 72,5 kvm med nya ekparkettgolv och smakfullt renoverat duschrum från 2016. Egen klinkerlagd entré i markplan med öppet och rymligt trapphus upp till bo-planet. Stort kök med plats för större matgrupp, duschrum med egen tvättmaskin, separat inredd klädkammare i hallen, sovrum med plats för dubbelsäng och vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot grönområde. Till bostaden hör även ett kallförråd som ligger beläget strax utanför ytterdörren i en separat byggnad. Det finns en inre reparationsfond om 4557 kr som följer lägenheten. I föreningen finns en väldigt fin gemensam tvättstuga och carportar. Välskötta utvändiga ytor med både en anlagd lekplats och trädäck med murad grill och utegrupp. Det finns avgiftsfria parkeringsmöjligheter på området. Två gästparkeringar ut med carportarna. Fiber erbjuds från Telia.

Enkelt att ta sig in till Karlstad med både buss eller 10-15 minuters bilfärd. Närhet till bad vid Fryken och 18-håls golfbana vid Kils golfklubb.

Välkomna att höra av er vid intresse!

Beskrivning

Välkomna till Vintervägen 9 A!

HALL
Hallen nås från den taklagd entré. Här ligger en mörkare klinker på golv och väggarna är målade i en ljus kulör. Öppet och luftigt trapphus upp till övervåningens bo-plan med en vitmålad trapp och svarta insteg som leder er upp.

KÖK/MATPLATS
Här lämnas gott om arbetsytor från köksbänkarna i vinkel. Vita snickerier med ett kakel på vägg mellan över -och underskåp. Maskinell utrustning bestående av kyl & frys, spis med häll och ugn, rostfrispiskåpa samt diskmaskin. Här finns även varmvattenberedaren. Goda utrymmen för stort matbord invid fönsterparti. Stilrent parkettgolv och tapetserade väggar.

DUSCHRUM
Snyggt duschrum som renoverades 2016 av fackman. Helkaklade väggar och plastmatta i stenimitation på golv. I innertaket och badrumsskåpet sitter infällda spotlights som ger en bra belysning. Duschutrymme med svängbara dörrar, takdusch och separat slang. Handfatskommod med underliggande draglådor, wc samt tvättmaskin.

KLÄDKAMMARE
Mellan duschrum och sovrummet finner ni en praktisk separat klädkammare med utrymme för gott om kläder.

SOVRUM
Perfekt i storleken där både dubbelsäng och tillhörande möblemang kan samsas. Här återkommer det fina parkettgolvet golvet som ligger i övriga utrymmen. Tapetserade väggar i en mörkare ton samt med en randig fondtapet.

VARDAGSRUM
Mysigt och fräscht vardagsrum med ljusa väggar och parkettgolv. Plats för större soffgrupp och möbler. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i skönt österläge.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF energideklaration BRF 2089 Stenåsen årsredovisning 2017 (1).pdf BRF Stadgar HSB BRF STENÅSEN I KIL 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stenåsen 1:253, Kil kommun, Stora Kil församling. Skattesats 34.9%.

Storlek

Boarea 72.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0017

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Våningsplan 2 av 2. Egen entré på markplan.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1983
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Stenåsen i Kil
Organisationsnummer: 716411-3586
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0017
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 0
Fastigheten : Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag med en fastighet i Kil, Stenåsen 1:253. Fastigheten består av 36 bostäder på totalt 2 719,2 m2 och har adressen Vintervägen 1-17. Föreningen har även 34 st bilplatser och en kvartersgård med tvättstuga och samlingssal.

TV och bredband: Digital-tv och fiber från Telia erbjuds.

Föreningens ekonomi

Ekonomiska förvalningen sköts av HSB Värmland.

Månadsavgiften höjdes 1 januari 2018 med 2,5 % för att täcka kommande underhåll.

Föreningens renoveringar

Föreningen kommer under närmsta åren att byta ut varmvattenberedarna som är av äldre ursprung i lägenheterna.

2016 - Målades balkongerna.

2019 - Planerat är att måla om husen utvändigt och isamnband med det byta ytterdörrarna. Planen är att finansiera detta med egna medel.

Energideklaration

Energiprestanda: 92 kWh/kvm år.

TV

Digital-tv från Telia.

Internet

Bredband erbjuds från Telia.

Månadsavgift

Avgift: 4 272 SEK / mån
I månadsavgiften avser 125kr /mån kabel-tv.

Övrigt som ingår i avgiften

Vatten
KabelTV
I månadsavgiften avser 125kr /mån kabel-tv.

Gårdsplats/innergård

Trevlig och välskött innergård där det finns en anlagd lekpark och ett separat trädäck med en murad grill och utegrupp. Detta är fritt att disponera för föreningens medlemmar.

Driftskostnad

1 450 SEK varav:
Uppvärmning: 1 300 SEK
Försäkring: 150 SEK
UPPVÄRMNING avser även hushållsström. Uppvärmning är vattenburen-el.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.56097 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 4 557 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Följande renoveringar är utförda 2016:

- Klinkergolv i hallen på entréplan samt målat väggar och tak.

- Nytt ekparkettgolv på hela övervåningen.

- Nytt duschrum med kaklade väggar, plastmatta på golv och inventarier. Utfört av Snickarverkstan i Kil.

Uteplats

Balkong, läge öster.

Övriga utrymmen

Det ingår ett förråd i separat byggnad.

Tvättstuga och gemensamhetsutrymme finns i separat byggnad på innergården.

Övrigt

Varmvattenberedaren är bytt 2002 och detta ombesörjdes av föreningen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter