Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK
Adress
Östersundsgatan 4, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 434 SEK / mån
Rum
2 rum

Övrig kontakt

Benny Letfors
Övrig kontakt Benny Letfors

Drömbostad i drömläge!

Här erbjuds ni en välplanerad och luftig lägenhet, präglad av generöst ljusinsläpp i den stora vardagsrumsytan. Lägenheten välkomnas med en trevlig entréhall följt av det stora luftiga vardagsrummet. En stor fördel med att ha detta stora vardagsrum är att det finns generöst utrymme till möblering. Till höger om hallen hittar vi ett fräscht och helkaklat badrum försedd med tvättmaskin och torktumlare.

Du kan från vardagsrummet gå till balkongen, vilket gör denna lägenhet perfekt till härliga middagar med den där mysiga atmosfärkänslan. Detta är ett boende i absolut toppklass belägen i den fantastiska Vällingby Parkstad. I området hittar du vackra Grimsta naturreservat med fantastiskt promenadstråk längs Mälaren.

Lite om Vällingby Parkstad:

Nytt snabbväxande område där olika levnadsmiljöer utvecklats i otrolig snabb hastighet. Här finns allt du kan tänkas behöva när det kommer till förskola, grundskola, närservice, butiker, mötesplatser, torg etc etc. Tunnelbanestationen Råcksta ligger ett stenkast ifrån bostaden, där du har möjlighet att ta dig till innerstan på bara ungefär 20 min.

Beskrivning

Hall: Välkommande hall med två garderober intill entrén.

Badrum: Välplanerad badrum som är belägen på hallens högersida. All badrums interiör är av toppkvalité. Här hittar du en kombimaskin som finns till er förfogande.

Vardagsrum: Lättmöblerad vardagsrum som har ett väldigt generöst ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mot köket bidrar till en luftig helhetskänsla, vilket skapar en perfekt atmosfär för sällskaps- och hemmakvällar.

Sovrum: Mysig sovrum med mycket gott förvaringsutrymme i garderoberna.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar råckringen.pdf Ekonomiskaplan Råckringen.pdf Säljbrochyr etapp 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Storlek

Boarea 46 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

22034

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Råckringen
Organisationsnummer: 769628-1455
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 22034
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

* Föreningen kommer bestå av 5 stycken flerbostadshus, sammabyggda i botten med 7 stycken trappuppgångar med totalt 268st lägenheter
* Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal för hushållselen och den faktureras på månadsavin.
* Hiss kommer att finnas i varje trappuppgång
* 2 stycken lokaler kommer att finnas
* 90 stycken parkeringsplatser som går att hyra för ca 600kr/mån.
* Gemensamt barnvagnsförråd kommer att finnas i entré- och källarplan.
* Cykelrum

På den gemensamma gården kommer det att finnas planteringar, gräsmattor, lekplats, belysning och gångvägar.

Månadsavgift

Avgift: 2 434 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy