Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 190 000 SEK / som utgångspris
Adress
Bronsyxegatan 22, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
3 178 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TILLFÄLLE

HAVSUTSIKT Läcker vindslägenhet i toppskick. Härlig altan med utsikt mot havet. Villakänsla med fri tillgång till stor underbar trädgård. Snygg inredning med smakfulla materialval. Gångavstånd till både härliga bad och bra shopping.

Beskrivning

Välkommen till en helrenoverad lägenhet. Vid entrén finns det plats för förvaring. Klinkergolv och vitmålade väggar.

Vardagsrummet är stort och rymligt och helt öppet mot köket. Det här rummet har gott om ljusinsläpp från det snygga fönsterpartiet som går upp i nock. Härifrån har ni utgång til den underbara altanen. Snygg vitmålad trävägg, vitmålade övriga väggar och parkettgolv.

Altanen är något utöver det vanliga. Den är rymlig och har en härlig havsutsikt. Här kan ni sitta och njuta i solen under hela dagen och bjuda in vänner till underbara grillkvällar.

Köket har en stilren design. Snygg vit köksinredning med infällda handtag, svart arbetsbänk och vitt kakel. Här finns även en köksö med gott om förvaring och plats att sitta vid.

Köksutrustningen består av varmluftsugn, induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin. Matplatsen är belägen vid fönstret och har plats för många middagsgäster. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrummet är lika fräscht som resten av lägenheten. Vita stora kakelplattor, fräckt marockanskt klinkergolv och spottar i taket. Utrustningen består av dusch med glasväggar, toalett, handdukstork och handfat med Kommod.

Sovrum 1 är rymligt och har gott om plats för förvaring i en skjutdörrsgarderob. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2 är lite mindre än det andra sovrummet med det finns plats för större säng om så önskas. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Övrigt

Kannebäck är ett attraktivt område som har nära till det mesta! Promenadavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir. Härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Gångavstånd till skolan och till flera förskolor. På promenadavstånd finns World of Golf. Vill ni inte cykla in till city så finns det mycket bra bussförbindelser. Ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Alldeles intill finns Göteborgs första kommunala naturreservat Välen. Härlig natur alldeles nära med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel

Askim - Kannebäck med havet som närmsta granne. En attraktiv stadsdel med närhet till både kust och skog. Längst kusten ligger flera friluftsbad som är välkända för göteborgarna. De största friluftsbaden har ni Askim, Hovås, Näset och på Stora Amundön. Längs kusten finns även flera hamnar för fritidsbåtar.

Ett bra sätt att lära känna kustremsan är att cykla på den tidigare banvallen för Säröbanan. Den sträcker sig längs större delen av kusten och bjuder på många vackra vyer.

Förutom de naturmiljöer vi beskrivit finns i Askim också en Sim- och sporthall och gym. Sim- och sporthallen har kompletterats med en föreningsanläggning som heter Rackethallen och med en innebandyhall.

Du har dessutom närhet till Sisjöns shoppingområde med ett stort utbud av affärer. Flera stora matbutiker, apotek, systembolag, blomsterhandel, sportaffärer, flera gym, fiskaffärer med många flera.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Näset.

Storlek

Boarea 67 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

3

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1923, 1992
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Benkroken
Organisationsnummer: 769615-9339
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3
Antal lägenheter: 5
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkering ingår i avgiften

TV och bredband: Fiber ingår i avgiften

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga och ett förråd.

Föreningens renoveringar

2019
Renovering av lägenheten som ska hyras ut.
2018
Fasaden målades om

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 178 SEK / mån
Värme, vatten, kabel TV, P-plats och fiber ingår i avgiften.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Värme, vatten, kabel TV, P-plats och fiber ingår i avgiften.

Driftskostnad

470 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 270 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 18.30000 %

Uteplats

Terrass, läge söder.

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga och vindsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy