Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK / utgångspris
Adress
Barnarpsgatan 88c, Torpa / Söder, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33.5 kvm
Avgift
2 141 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt förstaboende!

Charmigt tidstypisk etta gör sig perfekt som ett förstaboende eller för den delen en perfekt lägenhet för studenten med sina välplanerade kvadratmeter, låg avgift (där el och bredband ingår) och närhet till Högskolan. Trots sin yta gör ljusinsläppet, den tilltagna takhöjden samt de välplanerade ytorna att lägenheten känns större än sina angivna kvadratmeter. Stor västerbalkong i öppet läge, belägen endast en halvtrappa upp, separat köksdel samt genomgående vackra trägolv är bara några av fördelarna med denna lägenhet.

På Torpa bor man på behagligt avstånd till det mesta av vad Jönköping har att erbjuda i form av nattliv, resturanger, nöjen, Högskolan samt trevliga promenadstråk runt Munksjön.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

När man kommer innanför ytterdörren kommer man in i HALLEN som på ett smidigt sätt sammankopplar lägenhetens olika delar. God plats för klädavhängning. Vitt brädgolv och ljusa väggar.

Till höger när man kommer in igenom hallen så kommer man in i det trevliga KÖKET som är utrustat med spis, fläkt, diskbänk och halvhög kyl. Goda förvaringsutrymmen och bra med plats för ett mindra matbord och stolar. Ett stilrent vitt kök som ger en bra kontrast mot den mörka fondväggen. Övriga väggar är ljusa samt även här ett tidstypiskt vitt brädgolv.

Går man istället rakt fram när man kommer innanför ytterdörren når man VARDAGSRUMMET som känns större än sina angivna kvadratmeter. God plats för soffa och soffbord. Den förhöjda sovalkoven bidrar såväl till en bra placering för sängen men även gott om förvaringsutrymmen under denna. Ljusa väggar med en stilren mörkare fondvägg och på golvet ligger ett vackert parkettgolv. Från vardagsrummet är även utgången till den rymliga balkongen där man med fördel kan spendera vår och sommarkvällarna.

Mindre BADRUM med dusch, WC och handfat. Plastmatta på golvet och en våtrumstapet täcker väggarna.

Dokument (pdf)

Planritningar Barnarpsgatan 88a-d Lutan stadgar Lutan 2016 6501805_1-312-4_2D_print

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 33.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

073-073-008

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1 av 3 (1 trappa).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1943
Byggnadstyp: Bostadsrättslägenhet
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Lutan 22
Lägenhetsnummer: 073-073-008
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 113 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget

Månadsavgift

Avgift: 2 141 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

80 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.46085 %

Renoveringar

Fjärrvärmeanslutning - 1992
Fiberinstallation - 2000
Balkonger nya/renoverade - 2004
Fönsterbyte - 2007
Fasadrenovering - 2007
Stamrenovering (re-lining) - 2014
Målning av trapphus - 2016

Uteplats

Balkong om ca 10 m², läge väster.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy