Länk kopierad!

Visningar

sön 20 okt 13:00 - 13:30
Öppen visning - välkommen!
mån 21 okt 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 650 000 SEK / utgångspris
Adress
Huskvarnavägen 5, Liljeholmen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
138 kvm
Avgift
5 995 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Paradvåning

Nu finns chansen att få storleken av villa, bekvämligheten av bostadsrätt och lyxen av helt nytt. På denna fantastiska adress precis vid Vätterns strand finner Ni denna paradvåning med allt Ni kan önska och lite till. Enstavsparkett genomgående i lägenheten ger en känsla av lyx och kvalitét. Den fantastiska takhöjden och höga fönster ger rymd i varje rum. Toppmodernt kök med härliga och fräscha materialval tillsammans med den senaste utrustningen av kvalitétsmärket Miele finns för att matlagningen ska bli en fröjd. Stora härliga badrum med golvvärme och marmor både på golv och väggar som utstrålar lyx hela vägen. Egen tvättsuga i lägenheten och parkeringsplatser precis intill entrén fulländar boendet.

Beskrivning

Välkomnande HALL med stilrent grått klinker vid entrén öppet mot det rymliga ljusa VARDAGSRUMMET med enstavsparkettgolv och utgång till balkong med söderläge. De höga fönsterna ger ljus i hela våningen och den generösa takhöjden i kombination med påkostade listverk ger känslan av lyx.

Det påkostade köket inrymmer både gott om förvaring och rejäla avlastningsytor men framförallt inbjuder det till matlagning. Utrustningen i köket är av märket Mielé.

SOVRUM 1 med enstavsparkettgolv.

SOVRUM 2 med enstavsparkettgolv och hel garderobsvägg bakom snygga skjutglaspartier.

I anslutning till dessa rum finns en rymlig WC/DUSCH/TVÄTTSTUGA med marmor på såväl giolv som väggar.

Etageplan:

Här erbjuds ett rymligt SOVRUM/ALLRUM med enstavsparkettgolv samt ingång till DRESSINGROOM och WC/DUSCH med marmor på såväl golv som vägg.

Arkitekten som medverkat vid ombyggnationen har verkligen haft känsla för detaljer och allt från strömbrytare och eluttag till listverk och materialval har tidsanpassats efter byggnadens ålder.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 138 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1101

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Etagelägenhet. Våningsplan 2 av 2 (1 trappa).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1929
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 1101
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 995 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 21.18000 %

Uteplats

Balkong, läge söder.

Bilplats

2 parkeringsplatser. Hyrs ut för 500 kr/mån / plats.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och samlingslokal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy