Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 760 000 SEK / FAST PRIS, ej budgivning
Adress
Brf Mälarutsikten/5-1003, Eldsund, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
3 766 SEK / mån
Rum
3 rum

Nu bygger vi för fullt - sjönära och bekväma hem intill Mälaren

Slut ögonen och tänk på det perfekta boendet. Innehåller det sjöutsikt, slippa klippning av gräsmattan, hög standard på vitvaror samt inredning, samtidigt som du hittar stadens bekvämligheter endast 10 minuter bort? Glädjande nog har vi det perfekta boendet för dig! I Brf Mälarutsikten i Strängnäs planeras nya moderna hem från 1-4 rok (39-102 kvm)

Läs mer om projektet och vilka lägenheter som finns kvar på Peabs hemsida:
https://peabbostad.se/projekt/sodermanland/brf-malarutsikten/

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar situationsplan saljbroschyr-web

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.76%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 69 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-1003

Våning / hiss

Våning 1 av 4.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 5-1003
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 766 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Övrigt

En ny stadsdel
Brf Mälarutsikten ligger i området Eldsund som du hittar nordväst om stadskärnan. Här, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10, men området ligger nu till grund för en helt ny stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du inte bara närheten till naturen med glittret från Mälaren som prickarna över ä:et, utan även bekvämligheter såsom skola, handel och övrig service. Allt för en bekvämare vardag.

Hem som andas kvalitet
Vad sägs om att sätta på sig morgontofflorna och ta dig till köket på mattlackad ekparkett? Samma parkett hittar du genomgående i din lägenhet medan väggar och inredning går i vita och ljusa nyanser som sprider ljuset vidare och bidrar till rymden. Köket, som kommer från Vedum, är utrustat med vitvaror av hög kvalitet - kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt inbyggnadsugn och häll. I badrummet som inreds i stilrent kakel och klinker hittar du även din egen tvättmaskin och torktumlare. Enkelt och bekvämt, inget jagande efter tvättider eller offra dyrbar söndagsvila i tvättstugan.

Valfrihet som gör bostaden till ett hem
I ditt nya boende vill du självklart sätta din egen prägel på inredningen för att kunna kalla det ditt hem. Vilka ytor, färgval och känslor vill du fylla ditt blivande hem med? Som kund hos Peab har du gott om möjligheter att påverka ditt nya boende med ytskikt, material och utrustning. Att göra en bostad till sitt hem, det är ett stort steg, men vi ger dig förutsättningarna för att lyckas. För dig och din familj.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Mälarutsikten betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy