Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Valkyriavägen 7, 7 tr, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
2 887 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin tvåa på 7:e våningen

Välkomna till denna tvåa belägen på 7:e våningen i grönskande Rissne. Här bor ni i en välplanerad bostad som ytrenoverats på ett oerhört smakfullt sätt med genomgående toner i vitt, grått och beige. Bostadens hjärta, det stora vardagsrummet sammankopplar bostaden på ett optimalt sätt och härifrån nås en stor balkong i attraktivt söderläge. Här kan man njuta av sol hela dagen och en fin utsikt över skog åt ena hållet och en milsvid utsikt åt andra hållet.

På Valkyriavägen 7 bor ni i en välskött förening som kan erbjuda de boende låga avgifter. Fastigheten är belägen optimalt med 2 minuter till kommunikationsmöjligheter åt alla riktningar, bl.a nås Sundbyberg Centrum, Kista, Solna och T-centralen utan problem från Rissne torg där tunnelbana och bussar finns. På Valkyriavägen har man även gångavstånd till Ursviks naturreservat och dess härliga naturliv och lika nära till Lötsjön och dess mysiga promenadstråk.

Varmt välkomna till Valkyriavägen 7.

Beskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter till höger samt förvaring via två garderober. Mörkt golv, likadant golv ligger även på köksgolvet och ger en välplanerad känsla. Väggarna är ljusgråa. Från hallen nås bostadens klädkammare samt badrum.

KLÄDKLAMMARE
Otroligt praktisk klädkammare med massa plats för förvaring via garderober. Utöver detta finns ett separat källarförråd.

BADRUM
Rymligt badrum i originalskick men som fräschats upp på ett mycket bra sätt. Vita kaklade väggar och mörkmålad plastmatta på golvet. I badrummet finns badkar med tvättställ ovan, tvättmaskin, handfat, spegel med platsbyggda hyllor runtom, ett badrumsskåp samt WC.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med plats för allt som kan behövas. Förvaring, soffa och en naturlig matplats vid de stora fönsterpartierna. Här ligger ett välskött parkettgolv på golvet och väggarna är målade i grå nyanser. Från vardagsrummet når man bostadens kök, sovrum och balkong.

KÖK
Ljust och fint kök med god förvaring via vita över och underskåp. Mörkt golv och en vittapetserad vägg som matchar en mörk arbetsbänk och vitt kakel. Köket är i perfekt storlek och här finns allt man behöver: Kyl och frys, stora arbetsbänkar, ugn med keramikhäll samt fläkt.

SOVRUM
Mysigt sovrum med plats för en stor säng om så önskas alt. en mindre och ytterligare möblemang. Golvet utgörs av en ljus heltäckningsmatta som ger rummet en mjuk känsla. Väggarna är målade i varma beiga nyanser.

BALKONG
Bostadens fantastiska balkong är belägen i bästa läge med sol hela dagen lång. Balkongen är rymlig och plats för utemöbler finns. En grön konstgräsmatta ligger på golvet.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2016 BRF Stadgar 2018 BRF Årsredovisning 2018 BRF Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.94%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 52 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

71301704

Våning / hiss

Våning 7 av 8.
Våningsplan 7 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1987
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Valkyriavägen
Organisationsnummer: 769616-7969
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 71301704
Antal lägenheter: 40
Antal lokaler: 0

Föreningen Brf Valkyriavägen bildades i juni 2007 och köpte fastigheten Räfsan 3 i mars 2009. Föreningen består av totalt 40 st lägenheter varav 5 st är hyresrätter (dold tillgång) belägna på adressen Valkyriavägen 7. Föreningen är medlem i samfällighetsförening för sopsugsanläggning.

Parkering: Föreningen har 12 parkeringsplatser som kostar 340:-/månad. Styrelsen har hand om kölistan och i dagsläget är det kö. I närheten finns även garage som administreras av Förvaltaren, kontakta dem för möjlighet att hyra.

TV och bredband: Kabel-TV via Comhem (basutbud ingår i avgiften). Bredband via fiber från Sundbybergs Stadsnät.

Gemensamma utrymmen: Till bostaden hör ett källarförråd som är beläget i huset.

Det finns även cykelförråd där cykellyftar har installerats för bättre access. En yta med 2 platser för fastlåsning av barnvagnar finns på entréplan. På entréplan finns även en välfungerande tvättstuga som renoverats 2015 med bl.a. självdoserande tvättmaskiner och torkrum.

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nordstaden Stockholm.
Inga beslutade avgiftsförändringar enligt styrelsen 2019-01-17. Föreningen höjde avgiften med 2% fr.o.m. 1 Jan 2019. Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att man som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Föreningens renoveringar

KOMMANDE RENOVERINGAR
2019 Byte av undercentral samt vvs-ventiler.
2020 Målning av fönster.
(Dessa renoveringar tror och hoppas föreningen ska kunna finansieras med pengar föreningen har, inte behöva ta upp lån).

GJORDA RENOVERINGAR
2018 Tak och stuprörsbyte. Under detta arbete tilläggsisolerades vinden.
2017 OVK besiktning utförd och godkänd.
2016 Filmning av avloppsstammar samt stamspolning har utförts och status är enligt rapport mycket god.
2015 Ny port har installerades samt ny stenläggning på framsida. Ca 2015 byttes varmvattencirkulationen ut.
2004 samt 2015 Tvättstugan renoverades där slutet tvättmedelssystem infördes och de har gjort en ny renovering 2015 där samtliga maskiner byttes ut samt att torkrummet bytte från hydrotork till luftavfuktare.
2012 Målning i entré och alla våningsplan

Energideklaration

Energiförbrukning: 131 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-TV, basutbud ingår i avgiften, via Comhem.

Internet

Fiber via Sundbybergs Stadsnät.

Månadsavgift

Avgift: 2 887 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bostadsrättstilläggsförsäkring.Tillkommer en obligatorisk avgift på 40 kr per hushåll för anslutning till stadsnät.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.97000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Kommande renoveringar:
Månadsskiftet april/maj kommer takbytesprojektet att påbörjas och förväntas att pågå i ca 2-3 veckor.

Gjorda renoveringar:
2017- OVK besiktning utförd och godkänd.
2016 - Filmning av avloppsstammar samt stamspolning har utförts och status är enligt rapport mycket god.
2015 - Ny port har installerades samt även ny stenläggning på framsida.
2004 samt 2015 - Tvättstugan renoverades där slutet tvättmedelssystem infördes och vi har gjort en ny renovering 2015 där samtliga maskiner byttes ut samt att vi i torkrummet bytte från hydrotork till luftavfuktare.
2012 - Målning i entré och alla våningsplan

Uteplats

Balkong, läge söder.

Bilplats

Föreningen har 12 garageplatser som kostar 340:-/månad. Styrelsen har hand om kölistan.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd.

Föreningens gemensamma utrymmen: Cykelrum finns. Cykellyftar har installerats för bättre access. En yta med 2 platser för fastlåsning av barnvagnar finns på entreplan. Tvättstuga finns.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy