Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK
Adress
Stigfinnarvägen 13, Segeltorp, Segeltorp
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77.5 kvm
Avgift
5 977 SEK / mån
Rum
4 rum

Trivsam 4:a med underbar uteplats i soligt läge

*Stor altan med underbart solläge - trygg förening - radhuskänsla!*
I populära Segeltorp finner vi denna trivsamma lägenhet med underbar trädäckad utplats i härligt solläge.Föreningen är stabil och i gott ekonomiskt och fysiskt skick, p-plats med el-stolpe ingår i avgiften. Mysig radhuslänga i två plan med separata lägenheter på vardera plan. I Området finns på kort gångavstånd bussförbindelser mot Fruängen, Stuvsta och Huddinge samt skola och förskola.

Bostaden i sig är välplanerad med 3 praktiska sovrum, ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket samt utgång till den stora trädäckade uteplatsen i optimalt solläge! Vidare finner ni ett välutrustat kök med matplats samt fräscht badrum med tvättmöjligheter och badkar. Dessutom finns hela tre förråd, varav ett precis utanför ytterdörren samt två stycken inom bostaden.

Detta är sannerligen ett hem att trivas i, missa inte chansen att uppleva denna bostad.
Välkommen på visning!

Beskrivning

Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

--- Välkomnande hall med klinkergolv, plats för klädhängare och öppen planlösning in mot vardagsrum.

--- Härligt vardagsrum med parkettgolv, plats för större soffgrupp samt öppet in mot kök och matplats. Här finns även anslutning till den härliga uteplatsen på baksidan.

--- Ljust och fint kök med parkettgolv, kakel ovan arbetsytorna, matplats för ca 4-6 personer samt vitvaror i form av spishäll (-06), fläkt, kyl och frys (-19), samt diskmaskin (-19).

--- Badrum med kaklade väggar, toalett, badkar, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare.

--- 3 bra sovrum med parkettgolv.

--- 2 klädkammare.

Dokument (pdf)

Planritningar 6388238_1-312-4_2D_print BRF Stadgar BRF Ryttaren Nr 1.pdf BRF Årsredovisning _2018.pdf BRF Energideklaration.pdf

Länkar

Soltimmar

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.2%.

Storlek

Boarea 77.5 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

131

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Våningsplan 1 av 2. Separat entré i länga.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1997
Byggnadstyp: 2 plan

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Ryttaren nr 1
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 131
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät via Com Hem (8 favoriter). Ingår i månadsavgiften. Det finns 3-hål i väggen.

Internet

Bredband går att få via Com Hem. 3-hål i väggen.

Månadsavgift

Avgift: 5 977 SEK / mån
Avgiften inkluderar: värme, vatten, parkeringsplats med el-stolpe och basutbud för kabel-tv.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Avgiften inkluderar: värme, vatten, parkeringsplats med el-stolpe och basutbud för kabel-tv.

Driftskostnad

600 SEK varav:
Uppvärmning: 600 SEK

Notera att driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.982 %

Renoveringar

I lägenheten:
- Diskmaskin 2019
- Kyl/frys 2019
- Trall på balkong/uteplats 2020
- Samtliga persienner 2020

Uteplats

Stor trädäckad uteplats, delvis under tak. Här kan man avnjuta många sena sommarmiddagar i goda vänners lag. Sol från morgon till eftermiddag.

Bilplats

P-plats med el-stolpe ingår i månadsavgiften.

Övrigt

Stigfinnarvägen är högt beläget i mycket trivsamt bostadsrättsområde ovanför Kungens kurva i Segeltorp. Föreningen är omgärdad av friliggande villor och natur vilket gör att det känns som att bo i ett villa-, och radhusområde snarare än i en lägenhet. Trivsam känsla i området med god grannsämja.

SERVICE
Stigfinnarvägen ligger som tidigare nämnts endast ett stenkast från Kungens kurva som ligger i Segeltorpsområdet. Området har utvecklats till ett av de största och mest intressanta handelsområdena i Sverige. Upplevelsecentret Heron City finns beläget i detta område där bl a biografkedjan SF har 18 biosalonger, nöjescentret O'learys med bowling, biljard och andra spel, dessutom finns många caféer samt restauranger med mat från hela världen.

I Segeltorps centrum finns vårdcentral, dagcenter för pensionärer, bibliotek och medborgarkontor. I området hittar ni Zetas trädgård som tillhandahåller ett stort urval av trädgårdsväxter. Närhet finns även till skola samt dagis.

SKOLOR
Kommunala förskolor i Segeltorp är:

Grottan
Gräshoppan
Hagen
Höjden
Juringe Gård
Lövsångaren
Skansberget
Smista förskola
Trädgårdssångaren

Kommunala grundskolor i området är Segeltorpsskolan och Utsäljeskolan.

Privatskolan Juringeskolan ligger i närområdet.

KOMMUNIKATIONER
Gång/cykelavstånd till tunnelbana Skärholmen, bussar till Fruängen, Skärholmen, Huddinge m.m. Buss 710 tar dig till Stuvsta station där pendeltåget kan ta dig till Stockholms central på 12 min.
Med bil så är ni ute på E4:an inom ett par minuter som tar er till Stockholm på 10-15 minuter.

BEBYGGELSE
Segeltorp ligger i nordvästra hörnet av Huddinge och gränsar till Stockholms stad. I den här delen av kommunen finns stora områden med obebyggd naturmark. Bebyggelsen består till stor del av småhus. På Skansberget och längs Gamla Södertäljevägen har ett större antal bostäder färdigställts under senare år.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen, närmast ligger sjön Gömmaren.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens Kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy