Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mjölnerbacken 67, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42 kvm
Avgift
2 042 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ACCEPTERAT PRIS Renoverad 1:a med inglasad balkong och låg avgift!

ACCEPTERAT PRIS Nu finns chansen att förvärva en 1:a på populära Mjölnerbacken. Bostaden erbjuder en öppen planlösning där kvadratmeter är väl disponerade. Bostaden kan möbleras efter tycke och smak, men det finns gott om utrymme för soffgrupp med tillhörande tv-bänk samt säng och matbord. Bostaden erbjuder även ett helkaklat renoverat kök och en klädkammare. Bostadens höjdpunkt, den inglasade balkongen i insynsskyddat läge. Bostaden erbjuder fönsterparti i två väderstreck som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Bostaden har genomgående ljusa och fina ytskikt, och på golvet pryds ekparkett/valnötslaminat.

Här bor ni i en stabil och solid förening, Brf Vikingen 6, som är belägen på adresserna Mjölnerbacken 61-67.

Mjölnerbacken genomsyras av en familjär känsla med ett flertal lekplatser och grönområden i angränsning till bostaden. Bara ett stenkast från bostaden nås Rissne centrum med ypperliga kommunikationsmöjligheter som tar er till Stockholms central på 16 minuter, Rissne centrum erbjuder även ett gott utbud av service och restauranger. Med 10 minuters gångavstånd nås Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtycka leder och spår, som är den del av populära Igelbäckens naturreservat. Rissne erbjuder även ett flertal skolor och förskolor med några minuter gångavstånd till bostaden både kommunal och i privat regi.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL med KLÄDKAMMARE:
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter och plats för hallmöbel om så önskas. Valnötslaminatgolv (2009) som övergår till vitmålade väggar. Till höger finner du en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

ALLRUM:
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket, fint ekparkett och vita väggar. Stora fönsterparti i två väderstreck som ger ett behagligt ljusinsläpp.

KÖK
Renoverat kök 2012 med vita snickerier som matchas snyggt och stilrent med ett svart kakel. Mycket goda förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp. Köket erbjuder all maskinell utrustning som kan tänkas behövas.

BALKONG
Från köket nås bostadens inglasade balkong, med god plats för utemöbler samt plantering om så önskas. Här kan ni njuta av förmiddagssolen.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2016 Stadgar Energideklaration BRF Årsredovisning 2017 BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 42 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

6-0101

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1986
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vikingen 6
Organisationsnummer: 769617-1227
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6-0101
Antal lägenheter: 134
Antal lokaler: 1

Brf Vikingen 6 köpte i februari 2009 fastigheten Vikingen 6 som består av Mjölnerbacken 61-67, totalt 134 lägenheter varav 23 hyresrätter och 1 lokal.

Parkering: Parkeringshuset har ca 375 platser och det finns parkering i låst bur, parkering under tak och parkering under öppen himmel. Parkeringshuset har 9 våningar och två infartsportar. - Mc i bur: 350 kr - P-plats utan tak: 560 kr - P-plats under tak: 670 kr - P-plats i bur med lås: 775 kr - P-plats på gata (förhyrd): 670 kr. För närvarande är det kö. För mer info: www.lidret.se.

TV och bredband: KabelTV: Via Comhem (basutbudet) ingår i månadsavgiften.

Indraget fiberanslutning som är anslutet till Sundbybergs stadsnät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abbonnemang hos leverantör med respektive utbud av Internetanslutning, IP-telefoni, etc. För mer information om stadsnätet hänvisar vi till www.sundbybergsstadsnat.se.

Gemensamma utrymmen: Till bostaden tillhör ett förråd beläget i källaren.

Det finns en föreningslokal som medlemmar kan hyra för tillställningar och för övernattning. Priset ligger på 200 kr för ett dygn, sedan 300kr/dygn.

Tvättstugan är uppdelad så att två pass körs parallellt (ett 2 timmars och ett 4 timmars) och består därför av sex tvättmaskiner, två torktumlare, två kallmanglar och två tillhörande torkrum.

Föreningens ekonomi

Det skedde en avgiftshöjning med 2% den 1/4-18.

Föreningens renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR:
2018
- Trapphus renoveringar
2016
- OVK-besiktning
- Byte undercentral
- Återisolerat vvs-ledning i undercentral
- Staket runt uteplatsen vid föreningslokalen
- Hissbesiktning av alla hissar samt åtgärder
- Byte av filter fläktar
2013
- Ny torktumlare
- OVK
- Stamspolning
2012
- Uppfräschning tvättstuga
2009-2010
- Energideklaration
- Ventilation underhåll
- Värme-och vattensystem, underhåll.
2010-2011
- Tvättmaskiner
- Elektroniskt portlås till entréerna

Energideklaration

Energiförbrukning: 127 /per kvm (atemp) och år

TV

KabelTV: Basutbud från Comhem

Internet

Bredband: Via Sundbybergs stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 2 042 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

310 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 160 SEK
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägare

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.54810 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Trapprenovering 2017-2018

GJORDA RENOVERINGAR:
2016
- OVK-besiktning
- Byte undercentral
- Återisolerat vvs-ledning i undercentral
- Staket runt uteplatsen vid föreningslokalen
- Hissbesiktning av alla hissar samt åtgärder
- Byte av filter fläktar
2013
- Ny torktumlare
- OVK
- Stamspolning
2012
- Uppfräschning tvättstuga
2009-2010
- Energideklaration
- Ventilation underhåll
- Värme-och vattensystem, underhåll.
2010-2011
- Tvättmaskiner
- Elektroniskt portlås till entréern

Bilplats

Parkeringshuset har ca 375 platser och det finns parkering i låst bur, parkering under tak och parkering under öppen himmel. Parkeringshuset har 9 våningar och två infartsportar.

Mc i bur: 350 kr. P-plats utan tak: 560 kr. P-plats under tak: 670 kr. P-plats i bur med lås: 775 kr. P-plats på gata (förhyrd): 670 kr

För närvarande finns det lediga platser utan tak, för platser med tak och i bur är det kö.

Kontakta info@bblick.se eller 08-409 040 39 för mer information.

Övriga utrymmen

Till bostaden tillhör ett förråd beläget i källaren.

Det finns en föreningslokal som medlemmar kan hyra för tillställningar och för övernattning. Priset ligger på 200 kr för ett dygn, sedan 300kr/dygn.

Tvättstugan är uppdelad så att två pass körs parallellt (ett 2 timmars och ett 4 timmars) och består därför av sex tvättmaskiner, två torktumlare, två kallmanglar och två tillhörande torkrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy