Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kronobergsgatan 13, 4 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
103 kvm
Avgift
1 853 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högt läge mot Kronobergsparken - Låg avgift - Möjlig uthyrningsdel - Balkong i Sydväst

Varmt välkomna till denna ljusa fina lägenhet med högt läge och stora fönsterpartier mot Kronobergsparken i insynsskyddat läge. De stora sällskapsytorna skapar en härlig känsla med ljusinsläpp från två håll. Från köket nås balkongen i högt fritt läge med bästa soltimmarna.
Lägenheten har tre rymliga sovrum, varav det ena har egen ingång från trapphuset och egen wc med dusch, så denna del av lägenheten kan användas som uthyrningsdel eller hemmakontor.
Sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter och lugnt läge mot innergården. Samtliga ytskikt är ljusa och fräscha.

Föreningen har mycket god ekonomi, vilket avspeglas i den låga månadsavgiften. Lågt belånad och goda hyresintäkter från de kommersiella lokalerna i fastigheten. I källarplan finns garageplatser, dock i nuläget kö. Trevlig innergård med sittgrupper och en väldigt fin tvättstuga. Välskötta fastigheter med hiss och handikappanpassade ytor.

Gröna Kronobergsparken finns alldeles utanför porten med Fridhemsplan runt hörnet och dess kommunikationer. Fastigheten ligger på en lugn enkelriktad gata i hjärtat av Kungsholmen. Närhet till matbutiker, apotek, bank, restauranger, lekparker, gym och Västermalmsgallerians shopping.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 103 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

7

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Våningsplan 4 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1990

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hantverkaren 25
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 7
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 1 853 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.40000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

I fastigheten finns 22 garageplatser, i dagsläget kö. För medlem är månadshyran 1800 kr/mån. MC-plateser finns lediga för 500 kr/mån. I övrigt gäller gatuparkering i området.

Övriga utrymmen

Till medlemmarnas forfogande finns en samlingslokal, ett litet kontorsrum som används vid styrelsemöten, bastu och tvättstuga.

Övrigt

FÖRENINGEN
Föreningen tog över fastigheten i september 2000. Föreningen har 35 lägenheter varav 2 st är upplåtna med hyresrätt. Föreningen har en gemensam samlingslokal, ett kontorsrum, bastu samt tvättstuga. Tvättstugan är mycket rymlig och har fyra maskiner, torktumlare och torkskkåp. Tre lokaler finns för uthyrning, samtliga är idag uthyrda. Föreningen har dessutom 22 st garageplatser samt 3 st Mc- platser. Föreningen hyr tomträtten till fastigheten av Stockholmstad och avtalet omförhandlas nästa gång 2020.

OMRÅDET
Gröna Kronobergsparken finns alldeles utanför porten. Nere vid Kungsholms Strand finner vi Barnhusviken och Karlbergskanalen med fina promenad- och joggingstråk som följer vattnet runt hela Kungsholmen via Stadshuset och Norr Mälarstrand. Här finns flera båtklubbar och möjlighet till båtplats.

Flertalet gym runt hörnet: SATS, Fitness 24/7 samt Friskis och Svettis.
Västermalmsgallerian och Fridhemsplan intill lägenheten har all tänkbar service med, mataffärer samt shopping. Går man S:t Eriksgatan ned över bron så finns Birkastan och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger.

Åt andra hållet ligger Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med ett rikt utbud av trevliga restauranger och caféer såsom Petite France, Kungsholmen, Gerdas och Mälarpaviljongen.

Fridhemsplan är dessutom Stockholms näst största knytpunkt för kommunal trafik med blå och grön T-banelinje samt bl.a. buss nr 1, 3 och 4.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy