Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 825 000 SEK

Visningar

sön 23 sep 16:15 - 17:00
Öppen visning, välkommen!
Pris
2 695 000 SEK / bud
Adress
Bollmora gårdsväg 11, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 604 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Smakfull trea med närhet till allt som önskas!

Välkommen till ett läckert boende med hela 21 kvm balkong, garage från hiss, tvättstuga, gästlägenheter och suverän närhet till allt!

I nyskick har du här möjlighet att få njuta av högsta kvalité i ett projekt som går i modern skandinavisk design från 2015.
Denna rymliga trea har en rakt igenom hög standard med fina materialval så som carraramarmor i kök och vitlaserad ekparkett vilket sätter guldkant på hemmet.

Lägenheten är mycket välplanerad med två rymliga sovrum belägna i den ena delen, samt de sociala delarna i den andra vilket skapar en goda förutsättningar för den sociala familjen.
Det smakfulla köket från erkända Ballingslöv och vardagsrummet återfinns i öppen planlösning med god plats för matplats, soffdel samt övrigt möblemang efter tycke och smak.
Från denna del når man den 21 kvm stora balkongen som löper längs med hela lägenheten, här kan ni njuta av kvällssolen.

Badrummet är helkaklat i stilren karaktär med fina detaljer i valnöt och mässing samt erbjuder en praktisk tvättpelare.
Även en gäst-wc finns att nyttja.

Gott om förvaring erhålls i två stora walk in closet där ena nås från sovrum.
Även stort tillhörande förråd i källarplan tillhör bostaden.

Läget i centrala Tyresö är optimalt med bara ett par minuters promenad till busshållplats som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med behändig avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.

Det direkta närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturreservat, simhall, ishall, vårdcentraler samt matbutiker som Willys. Populära Engelska skolan belägen 1 min från porten samt flertalet förskolor finns på korta avstånd.

Ett par minuter bort finns Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.

Föreningen är ekonomiskt stabil och innehar tre gästlägenheter om 2 rum och kök samt tvättstuga.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

ENTRÈ:
Med den genomgående vitlaserade ekparketten och ljusa väggar. Flera garderober för god förvaring samt hatthylla.

KÖK:
Från erkända Ballingslöv med snickerier i vitt samt carraramarmor ovan arbetsytorna.
Mängder av skåp och lådor tillsammans med fullutrustad maskinpark i rostfritt skapar ett hemtrevligt kök för familjen. I anslutning till vardagsrummet finns det rymd för stor matplats.

VARDAGSRUM
Som tack vare sin generösa rymd erbjuder en social mittpunkt för familj och vänner, här finns det god plats för såväl stor soffgrupp som övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man utgång till den fantastiskt stora balkongen.

BALKONG:
Om hela 21 kvm i läge väst som löper längs med hela bostaden vilket ger möjlighet till flera olika delar med lounge samt matbord.

SOVRUM 1:
Stort och rymligt med en gemytlig färg på vägg. Plats för dubbelsäng samt övriga möbler med direktaccess till en walk in closet för god förvaring.

SOVRUM 2:
Likt sovrum 1 med god rymd samt möjligt att möblera efter behov.

BADRUM:
Helkaklat i sobra färger med dusch, kommod i valnöt, infälld spegel, duschvägg i glas samt praktisk tvättpelare med tork och tvätt.

GÄST-WC:
I samma moderna stil som badrummet med WC, infälld spegel och tvättdel.

ÖVRIGT:
Källarförråd tillhör bostaden.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017.pdf Stadgar BRF Tyresö Trädgårdar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Tyresö församling. Skattesats 32.64%.

Storlek

Boarea 85 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

C3:1101

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Tyresö Trädgårdar
Organisationsnummer: 769625-3744
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C3:1101
Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 3
Brf Tyresö Trädgårdar erbjuder vackra boenden med fokus på ljus och frihetskänsla. Föreningens fyra byggnader är trähus, varav fasad mot gata pryds av vacker puts varvat med trä vid portuppgångarna. Uteplatser och fasad mot innergård är av samma vackra träslag. Lägenheterna är byggda med kök, entré och förvaring centrerat i mitten av lägenheten. På så sätt ramas vardagsrum och sovrum in av fönster och ger lägenheterna sin ljusa och luftiga frihetskänsla.

Brf Tyresö Trädgårdar bildades 2012 och husen byggdes av Oscar Properties under åren 2014-2015. Det finns 114 lägenheter varav 3 stycken nyttjas som övernattningslägenheter (2 rok) som kan hyras av föreningens medlemmar. Under husen finns varmgarage med avspolningsplats, 90 platser, som hyrs ut till föreningens medlemmar för 900 kr/månaden.

Grovtvätt finns på LM Ericssons väg 14.
Övernattningslägenheter finns på LM Ericssons väg 12.
I årsavgiften ingår vatten, värme, kabel-TV och internet. Basutbud från Canal Digital och bredband 100 Mbit/s från Ownit. Dekoder ingår och följer med lägenheten.

Bostäderna är placerade med närhet till Tyresövägen i Tyresö centrums norra kvarter.
Tyresö centrum erbjuder mycket god service med alla dess butiker, kaféer, restauranger. Här finns även sporthallar, ishall, fotbollsplaner och parker. I området finner du även Tyresö golfklubb som har en bana med 18 hål.

Nära utflyktsmål är vackra Tyresö Slott med dess kaféer och skärgårdsmiljö, Alby Naturreservat eller varför inte besöka Tyresta Nationalpark? Här finns extremt bra kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på en kvart och Stockholm C på 20 minuter.

Föreningens renoveringar

Låssystem bytta-2018.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit.
Grundutbud ingår i avgiften.

Internet

Bredband via fiber. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit.
Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 604 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, bredband, kabel-tv, IP-telefoni, källarförråd.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Ingår: Värme, vatten, bredband, kabel-tv, IP-telefoni, källarförråd.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Elektricitet: 450 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.99918 %
Andel av årsavgiften: 1.00000 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Uteplats 1: Balkong om 21 kvm i läge väst.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, cykelförråd, 3 st gästlägenheter och tvättstuga i samma port.

Bilplats

90 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Varmgarage med avspolningsplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter