Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skaraborgsgatan 6A, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
4 967 SEK / mån
Rum
4 rum

Unik lägenhet med yteffektiv planlösning i fastighet anno 1856 mellan Götgatsbacken och Mariatorget

I vacker fastighet med suveränt läge på lugn kullerstensgata kantad av stora lönnar - alldeles intill Götgatsbacken och Mosebacke torg finns denna välplanerade och vackra lägenhet. Läget är ett av de mest attraktiva på Södermalm med Götgatsbacken runt hörnet, där det erbjuds shopping, restauranger samt kommunikationer i form av tunnelbana med både gröna och röda linjen samt flertalet busslinjer ifrån Slussen. En kort promenad härifrån ligger Mosebacke Torg, och åt andra hållet ligger Mariatorget. Skaraborgsgatan är en lugn gata och läget är perfekt för er som vill kombinera lugnet med storstadens livliga puls som ni finner runt hörnet.

Bostaden är väldisponerad med flexibla möjligheter som passar både barnfamiljer, singlar och par som önskar ett hem utöver det vanliga. Här finns stora sociala ytor tack var den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som gör lägenheten luftig. Tre sovrum varav ett större. De två mindre kan med enkla medel göras om och integreras med kök alternativt till större sovrum (se alternativ planlösning) Bra badrum med tvättmaskin och stort vackert fönster. Lägenheten har genomgående ljusa behagliga färger, vackra golv och fina detaljer såsom vackra dörrar, fönsterspeglar, generös takhöjd som tillsammans med historiens vingslag i huset och kvarteren runt omkring, ger en skön och svårslagen mix av storstadsliv och kulturell idyll på Söders höjder.

Fastigheten har ett suveränt läge alldeles invid Götgatsbacken och Mosebacke torg. Ett mer centralt stadsläge på söder är svårt att finna. Här finns allt inom räckhåll: Bara några meter bort finns Götgatans gångstråk med galleria, butiker, fik och restauranger. Med en kort promenad västerut nås Mariatorget och Monteliusstigen med sin romantiska vy över Riddarfjärden, några hundra meter söderut ligger Medborgarplatsen med Söderhallarna och biograf. Härifrån är det bara några minuters promenad till Södra Station med Stockholms alla pendeltågslinjer och bara ett stenkast till Slussen som utgör en knutpunkt för Stockholms tunnelbanenät, många busslinjer, Saltsjöbanan och skärgårdens färjetrafik.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy