Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tornslingan 37, Trångsund, Trångsund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 050 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen och ljus hörnlägenhet

Välkommen till en mycket trevlig och optimalt planerad 3:a, lugnt belägen men ändå nära centrum och kommunikationer. Genomgående ljus med ljusa golv och vitmålade väggar. Generöst sällskapsrum med öppen planlösning och plats för både stor soffgrupp och matsalsdel. Välutrustat kök med rostfria vitvaror. Två ljusa och rymliga sovrum. Stambytt och helkaklat badrum i stilrena färger.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall som öppnar upp mot det ljusa och öppna vardagsrummet. Här finns bra med plats för möblering och avhängning. Målade väggar i vitt och ljust laminatgolv som är genomgående för hela lägenheten.

VARDAGSRUM
Generöst sällskapsrum med plats för stor soffgrupp och matplatsdel. Fint ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck i hörnläge.

SOVRUM 1
Ljust med plats för dubbelsäng. Förvaring i platsbyggda garderober med överskåp.

SOVRUM 2
Även här ett rymligt sovrum med plats för säng och övrig möblering. Utgång till balkongen med insynsskyddat läge och fri utsikt.

KÖK
Totalrenoverat kök i vitt med högblanksvita luckor. Svart kakel ovanför stora arbetsytor av laminatbänkskiva och infälld diskho. Köksutrustningen är i rostfritt utförande och samtliga från 2016, bestående av; kyl/frys, spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Välplanerat med stora ytor och bra med förvaring i flera skåp.
Utgång till balkongen med förmiddagssol.

BADRUM
Helkaklat badrum, stambytt -15, med vitt kakel på vägg och grått klinker på golv. Wc, tvättställ med kommod och duschdel. Förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2016 Brf Kungen 7 Stadgar Kungen 7 Energideklaration Brf Kungen 7

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Trångsund-skogås.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1961
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 2-glas kopplade i fönsterbågar
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kungen 7
Organisationsnummer: 769624-3869
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2
Antal lägenheter: 47
Antal lokaler: 0

Förvaltas av Valvet AB.

Föreningen utgörs av fastigheten Kungen 7 som består av 47 lägenheter, förråd och p-platser.

TV och bredband: Kollektiv anslutning till Com Hem
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Föreningens ekonomi

Kontakta föreningens styrelse på brfkungen7@gmail.com för mer information kring eventuella kommande renoveringar och avgiftshöjningar.
Avgiftshöjning för 2020 med 5%.

Föreningens renoveringar

2015- Stambyte
2014- Tvättstugan
2014- Hissrenovering
2014- Lekparken städades, staketen, borden och soffan tvättades av och oljades in. Staket flyttades för att göra grillplatsen säkrare. De två attraktionerna flyttades, sand fylldes på. Klotter målades över.
2013- Renovering av hissdörr på plan 4.
2013- Låscylindern i kolven där man hänger reservnyckel till exempelvis hantverkare, byttes i samtliga lägenhetsdörrar.

Energideklaration

Energiförbrukning: 148 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband 100 Mbit/s (kollektiv anslutning ComHem ingår i avgiften på bostaden

Månadsavgift

Avgift: 3 050 SEK / mån
Övrigt som ingår i avgiften
Värme
Vatten
Kabel TV
Bredband (föreningen har en kollektiv anslutning för samtliga 47 lgh)

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Övrigt som ingår i avgiften
Värme
Vatten
Kabel TV
Bredband (föreningen har en kollektiv anslutning för samtliga 47 lgh)

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.40140 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Totalrenoverad med nya ytskikt i samtliga rum 2014.
Nytt kök med nya vitvaror.
Stambytt och helkaklat badrum 2015.

Uteplats

Balkong, österläge med förmiddagssol.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 178 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Fri parkering på gatan.

Övriga utrymmen

I källarplanet finns lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsrum.

Övrigt

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

CENTRUM
Lägenheten ligger på ett par minuters gångavstånd till Trångsund centrum. Här finns ett mysigt torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral, apotek och bibliotek. Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 16 minuter och till T-centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

SKOLOR
Det finns nio kommunala, en enskilda, en öppen och en hälsoförskola i Trångsund. I Skogås finner du förskola och grundskola med Montessori verksamhet Ansvarig planeringsassistent för de kommunala förskolorna nås på birgitta.johansson.3@adm.huddinge.se. I Trångsund finns grundskolorna Trångsundsskolan och Edboskolan samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet som är inriktad på media och IT. Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se

FRITID
I Trångsund och närområdet finns gott om fritidsaktiviteter för både stora och små. Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne, simhall i Skogås och Farsta samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy