Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stensövägen 7, Centrala Älta, Älta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
5 500 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad trea i centralt läge!

Kommer snart!

Nu kan vi erbjuda en mycket välplanerad bostad i Centrala Älta.

Här har ni en bostad med ljusa och trevliga ytskikt med sovrummen placerade i ena delen av bostaden samt de sociala ytorna som kök och vardasgrum i det andra.

Köket är funktionellt med trevlig matplats vid fönster som skänker ett vackert ljusinsläpp.

Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt övrigt möblemang efter tycke och smak. Från vardagsrummet når du balkongen i ett perfekt söderläge, inglasat för att kunna njuta av ytan långt in på småtimmarna.

Badrummet är helkaklat i fina toner och stilren design. Ett bubbelbad finns, i övrigt innehar badrummet spotlights i tak, golvvärme samt tvättmaskin.

Två rymliga sovrum med garderober för övrig förvaring.

I närområdet finner vi Älta Centrum med matbutiker, detaljhandel samt restauranger. I närheten finns flertalet skolor, naturområden samt ältasjön ett stenkast bort.
Bussar med direktavgångar till Slussen, Gullmarsplan samt Haninge avgår från busshållplats på kort avstånd.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om objektet.

Välkommen Hem!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.65%.

Storlek

Boarea 78 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 4 av 0.
Våningsplan 4.

Föreningen

Föreningens namn: Älta Sjöängen
Organisationsnummer: 769610-6447
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 259
Antal lokaler: 0

Föreningen Brf Sjöängen förvärvade fastigheten av JM 2005. Fastigheten är byggd 1971 och består av 8 st punkthus i 8 våningar med källarplan på Stensövägen 1-15 i Älta med totalt 259 lägenheter. Av lägenheterna är 221st bostadsrätter och 38st hyresrätter. I fastigheten ingår även 140 st förråd av enklare typ samt 50st garage. På föreningens mark finns även 15st parkeringsplatser. För att tillhandahålla ytterligare parkeringsmöjligheter för föreningens boende, hyr föreningen 75 st parkeringsplatser av JM i Älta centrum.

Lägenhetsfördelning i föreningen är följande:
22st: 1 rum och kokskåp
12st: 1 rum och kokvrå
57st: 2 rum och kök, 137st 3 rum och kök
31st: 4 rum och kök.

Parkering: Föreningen har 50 st garage. På föreningens mark finns även 15 st parkeringsplatser. För att tillhandahålla ytterligare parkeringsmöjligheter för föreningens boende, hyr föreningen 75 st parkeringsplatser av JM i Älta centrum.Garageplats. Till garageplatser och p-platser är det separat kö.


Gemensamma utrymmen: Det finns tvättstuga i angränsande fastighet i port nr: 7och 15. Eget förråd finns på gården för endel lägenheter.

Föreningens ekonomi

Fastigehten är fullvärdesförsäkrad i Stockholm stads brandförsäkringskontor.

Föreningens renoveringar

Stammarna är utbytta 1989-91 i kök och badrum ner till entréplanet. Hissarna renoverades 1995-02. Omdragning av el och nya kontakter genomfördes på 2000-talet. Tvättmaskiner har ersatts i tvättstugorna. Digitalt bokningssystem som nu även omfattar sophusen. Installation av parabolställning på tak till alla hus har gjorts. Den som önskar har nu möjlighet att hyra parabolplats på taket. Föreningen har installerat rörelsestyrd belysning i trapphuset för att spara energi. Föreningen har även byggt och färdigställt 2st grovsoprum.

Månadsavgift

Avgift: 5 500 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Balkong, läge söder.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy