Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
575 000 SEK / eller bud
Adress
Vinnerstadsvägen 18F, Dunteberget, Motala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
51.5 kvm
Avgift
2 914 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus och fräsch med söderbalkong!

Välkomna till Vinnerstadsvägen 18F och denna välplanerade tvårummare belägen högst upp i fastigheten med balkong mot innergården. Lägenheten har till stor del renoverats de senaste åren med bland annat nytt kök samt vitvator år 2016, nya golv och tapeter i sovrum och vardagsrum. Duschrum/wc är inrett med kakel och klinker från föreningens stambyte år 1993/1994. Balkongen med utgång från vardagsrum är belägen i söderläge och här är det sol i stort sett hela dagen. Föreningen har en stor och trevlig innergård med grillplats och kolonilotter samt flertalet gemensamhetsutrymmen så som övernattningsrum, bastu, relaxavdelning med bubbelpool som föreningens medlemmar får hyra. Tvättstuga samt torkrum finns i källaren och förråd finns på vinden. Föreningen har en kulgrupp som anordnar många omtyckta aktiviteter för medlemmarna. Här bor Ni bekvämt i privat bostadsrättsförening med god ekonomi och förmånlig månadsavgift.

Välkomna att lämna intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare så håller vi Er uppdaterade.

Beskrivning

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderob med skjutdörrar. Plastmatta och ljusa väggar samt bröstpanel.

Kök renoverat 2016 med vita skåpsluckor, ljusa väggar och plastmatta på golv. Vitvaror från år 2016 i form av kyl/frys, spis med häll, köksfläkt och diskmaskin.

Duschrum/wc renoverat vid föreningens stambyte år 1993/1994, inrett med vita kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Här finns wc, handfat och duschkabin. Badkar finns i vindsförrådet och kommer att lämnas kvar.

Ljust och luftigt vardagsrum med vita väggar och fondtapet i ljust grön kulör. Laminatgolv. Utgång till takad balkong i söderläge.

Sovrum med laminatgolv och ljust tapetserade väggar. Inbyggda garderober med rejäla förvaringsutrymmen.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar BRF Viggen 4 Energideklaration Vinnerstadsvägen 18EFG Planskiss Frågelista

Bostadsfakta

Kommun

Viggen 4, Motala kommun, Skattesats 33.51%.

Församling

Motala.

Storlek

Boarea 51.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

56

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1951-1953
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Viggen 4
Organisationsnummer: 724000-1151
Lägenhetsnummer: 56
Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 4

Föreningen är fastigheten Viggen 4 i Motala med 114 st lägenheter och 4 st lokaler. Byggnaderna är uppförda år 1951-1953. Fastigheternas adress är Vinnerstadsvägen 18. Föreningen har tidigare varit med i Riksbyggen men är sedan 2014 en privat förening. Föreningen har en omtyckt kulgrupp som anordnar bingo, grillkvällar, våffelkvällar m.m. för föreningens medlemmar.

TV och bredband: TV via ComHem ingår i månadsavgiften. I huset finns fiber via Bredbandsbolaget.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar (2017-10-05).

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar: Stambyte 1993/1994. Fönsterbyte början av 2000-talet. Elsanering ca 2010. Fiber ca 2013. Byte av portar samt lägenhetsdörrar (säkerhetsdörr) 2017. Kommande renoveringar: Inga större kommande renoveringar finns beslutade (2017-10-05).

Energideklaration

Energiförbrukning: 175 /per kvm (atemp) och år

TV

TV via ComHem ingår i månadsavgiften. I huset finns fiber via Bredbandsbolaget (ingår ej i månadsavgiften).

Internet

I huset finns fiber via Bredbandsbolaget (ingår ej i månadsavgiften).

Månadsavgift

Avgift: 2 914 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en trevlig gemensam gårdsplats för de boende. Här finns grillplats samt fruktträd och bärbuskar m.m. Föreningen har dessutom anlagt kolonilotter i området som föreningens medlemmar kan nyttja mot årsavgift enligt kösystem. Boulebana finns.

Driftskostnad

545 SEK varav:
Försäkring: 145 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.91150 %
Överlåtelseavgift: 1100 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong, läge söder.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Föreningen har ett utrymme där medlemmarna kan tvätta bilen.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga och torkrum i källaren. Det finns ett stort vindsförråd tillhörande lägenheten. Föreningen har övernattningsrum, bastu och relaxrum med bubbelpool som föreningens medlemmar kan hyra. Föreningen har dessutom anlagt kolonilotter i området som föreningens medlemmar kan nyttja mot avgift enligt kösystem.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy