Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rosenborgsgatan 29 A, Huskvarna-City, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64.5 kvm
Avgift
4 103 SEK / mån
Rum
2 rum

TVÅA MED BALKONG MITT I HUSKVARNA CENTRUM!

Välkomna till Rosenborgsgatan 29 A och brf Riksbyggens Huskvarnahus nr 2!

Här erbjuds nu en optimal och välvårdad 2-rummare om 64,5 rok med balkong i svalt norrläge. Ta hissen upp till våning 3, kliv in i hallen med generösa förvaringsmöjligheter och vidare syna ett rikligt ljusinsläpp från fransk balkong samt fönsterparti i vardagsrummet. Möblera efter behag, båda matbord och soffgrupp får gott om plats. Badrummet har kaklade väggar och köket har gott om förvaring, delvis nyare vitvaror från 2016 och rymmer plats för matbord. Glöm inte bort den praktiska klädkammaren som i sin tur även kan agera kontor eller förråd. Sovrummet har bra storlek med plats för dubbelsäng, byrå samt förvaring. Öppna upp balkongdörren och njut av utsikten som våning 3 medför. Vill ni njuta av lugnet så tar Ni bara hissen ner och går ut på den välskötta och grönskande innergården med tillhörande sittmöjligheter. Här är det perfekt att också ta fram brassestolen och njuta av dagssolen. Gårdskötsel och trappstädning sköts av extern firma och ingår i avgiften. Fiber finns indraget i byggnaden. Vidare i avgiften ingår även värme, vatten samt grundutbud av tv-kanaler (Telia). Hissen tar er även smidigt ner till tvättstugan i entréplan och till källarförrådet samt bastu/relax, hobbyrum och föreningslokalen i källaren.

Brf Riksbyggens Huskvarnahus nr 2 är en ekonomisk stabil förening som haft stabila avgifter en längre tid och bland annat gjort följande ingrepp på fastigheten:
- 2016 Nya säkerhetsdörrar
- 2013/2014 Nytt låssystem
- 2013/2014 Utbyte av fjärrvärmecentral
- 2012/2013 Utbyte av ventilationsaggregat
I övrigt sker renoveringar enligt plan.
Bostadsrättsföreningen ingår i Rustmästarens samfällighetsförening med en andel på 25%. P-plats på parkeringsdäck utan tak kostar ca. 250 kr/mån (93 st) och med tak ca. 300 kr/mån (46 st). Kösystem.

Läget säger sitt här - precis utanför porten finner Ni matbutik, systembolag, frisör m.m. och något stenkast bort hittar ni även apotek, shopping, restauranger och bussförbindelser in till Jönköping m.m. Det går inte att bo mycket mer centralt än såhär och ta del av allt vad Huskvarna City innebär!

Missa inte chansen - Välkomna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy