Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Pris
Adress
Bråtagatan 66, Bråta, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
135 kvm
Avgift
4 890 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fristående bostadsrättsvilla!

Redan 50 % sålt! Nu med ännu större tomter! Fast pris! Nybyggnation av fristående bostadsrättsvilla om 135 kvm!
I Panghus sista etapp i området Bråta erbjuds fristående bostadsrättsvillor om 135 kvm. Här ligger stort fokus på de generösa tomterna som är både större och mer privata i de allra flesta lägen än i tidigare etapper.

Bostaden välkomnar dig genom rymlig hall med vita väggar och klinker, med plats för klädavhängning och garderob, eller varför inte ta ingången genom groventrén en blöt dag, som leder dig rakt in i den separata tvättstugan, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask, perfekt för barnfamiljen!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrent kök i antracitgrått med stor köksö om hela 3.25 meter, samt stora fönsterpartier som skänker härligt ljus. Köksön har en modern bänkskiva från Franke i rostfritt. Köket är utrustat med hel helintegrerad kyl och frys, tystgående diskmaskin, ugn, induktionshäll, samtliga från SMEG samt kolfilterfläkt.
Här finner man även utgången till den stora privata lättskötta tomten där det läggs gräsmatta och sätts häckar. Möjlighet att bygga till altan.

Ovanvåningen blir det privata planet och här finns ett Master bedroom med fransk balkong, samt två mindre sovrum passande som barnrum eller kontor, även de med fransk balkong. Våningen disponerar även ett härligt allrum med stora fönsterpartier med fransk balkong samt helkaklat badrum med badkar.

Både entréplan och ovanvåning har vattenburen golvvärme, vilket möjliggör de stora fönsterpartierna och gör att man slipper element. Fönster från danska Velfac, isolerade innerväggar och isolerade innerdörrar, plankgolv från Rappgo ? detaljer som tillsammans skapar en trivsam, stilren bostad och till ett fantastiskt pris. Det som är standard i denna bostad är ofta dyra tillval hos andra husleverantörer, om det ens finns som tillval.

Bostaden säljs som bostadsrätt och ingår i Brf Klinta allé 4, som består av 21 st bostadsrättsvillor. Dessa väldesignade bostäder är av hög kvalité och följer Panghus signifikativa formspråk och är designade av en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarsson.

I området ska det öppnas en ny förskola där köpare av en bostad i etapp 4 har förtur för sina barn i den mån det går.

Vid köp tidigt i byggprocessen går vissa tillval att göra, så som extra sovrum på entréplan och på övre plan, duschväggar, takdusch samt självrengörande ugn (pyrolys)
Bostäderna i Brf Klinta allé 4 säljs på ritning då bostäderna ej är byggda ännu. Preliminär inflytt är Q3-Q4 2019. Det går bra att åka till området och kika själv utvändigt eller boka privat visning för att se invändigt. Visning bokas genom Cecilia Bergqvist, Panghus, mail: cecilia@panghus.se eller via telefon 0735-149 009.

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.64%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 135 kvm.

Rum

5 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klinta Allé 4
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 890 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy