Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lövskogsvägen 9, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
5 216 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar gavelfyra i superpopulära skogsstaden!

Snart kan vi erbjuda en av det mycket sällsynta fyrorna belägen i underbara Skogsstaden!

Bostaden i nyskick innehar en suverän planlösning där de 3 sovrummen är placerade i olika delar av bostaden. Hemmet binds sedan ihop genom öppna och sociala ytor som är utformade för att skapa bästa möjligheter till ett levande hem för hela familjen.

Två stycken rejäla badrum finns att tillgå samt en inglasad balkong belägen i ett mysigt västläge där du kan njuta av solen från eftermiddag till kväll.

Precis utanför entrén finner ni ett rejält förråd med plats för övrig förvaring.

Belägen på lugn återvändsgränd med närhet till skolor, lekplatser, utmärkta kommunikationer, Centrum samt naturområden är detta ett perfekt boende för familjen som vill bo i ett bekymmerslöst och bekvämt boende med endast 25 min till Stockholm City.

Skogsstaden har på kort tid blivit ett av de absolut populäraste områdena i Tyresö, mycket tack vare närheten till allt i Tyresö samt bekvämligheten med direktbussar till såväl Gullmarsplan som Stockholm C. Perfekt för den som pendlar!

Anmäl intresse till ansvarig mäklare för att inte missa chansen!

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.64%.

Storlek

Boarea 93 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014-2015
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Skogslunden
Organisationsnummer: 769626-8841
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 0

Skogslunden består av 64 lägenheter fördelade på fyra hus. Naturen i omgivningen har bevarats, och husen byggs runt en bergknalle där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Månadsavgift

Avgift: 5 216 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong, inglasad, läge väster.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy