Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Tuvgatan 23, Vidingsjö, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 250 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lugnt, tryggt och naturnära i Vidingsjö

Möt lugnet och den genuina hemkänslan i ett av Linköpings mest omtyckta bostadsområden. Bo i en trygg och stabil bostadsrättsförening där låghusen slutar och skogarna tar vid. Låt Er tilltalas av möjligheten att ha goda kommunikationer till hela staden med buss och cykel och samtidigt ha första parkett till skog och natur med den ljuvliga Vidingsjöskogen ett golfslag bort.

Här erbjuds en generöst tilltagen tvårumsbostad på andra våningen med dubbla uteplatser och en genomgående fräsch interiör. Ni möts av en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare garderober och en separat walk-in-closet. Köket är modernt med full maskinell utrustning och matplats. Vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och sovrummet är väl tilltaget med gott om förvaring och plats för stor dubbelsäng. Duschrummet är helkaklat och har såväl tvättmaskin som torktumlare.

Morgonsolen avnjuter Ni på framsidan medan eftermiddags- och kvällssolen träffar balkongen på baksidan. Bostaden har fönster åt två håll och omges av låghus, grönområden och gångvägar. Närområdet är helt befriat från biltrafik vilket skapar en tyst och lugn atmosfär.

I Brf Vidingsjö 2 kan man som boende dra nytta av flertalet fördelar. Föreningen bildades i slutet på 70-talet och har mycket god ekonomi till följd av dess låga belåning och väl underhållna fastigheter. Nyligen investerade föreningen i ett stort solcellsprojekt som gett god avkastning. Som följd av den goda ekonomiska ställningen hålls avgifterna låga för de boende. För 3 250 kr i månaden ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och el. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en gemensam tvättstuga, biltvätthall, snickarbod, målarbod, boulebana och odlingslotter. Parkeringsplats går att hyra för 100 kr i månaden och garage (med viss kötid) går att hyra för 300 kr i månaden.

Detta är definitivt ett tillfälle att ta vara på - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Beskrivning

HALL
Innanför dörren möts Ni av en ljus, öppen och inbjudande hall med laminatgolv och tapetserade väggytor. Här erbjuds gott om förvaring med garderober och en välplanerad walk-in-closet. Hatthylla för avhängning av ytterkläder.

KÖK
Välplanerat kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Svart skåpsinredning. Laminatbänkskiva och kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys i fullhöjd, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Matplats intill stort fönsterparti. Laminatgolv och tapetserade väggytor.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor och möjlighet till flertalet möbleringslösningar. Här finns utgång till en stor balkong i söderläge. Parkettgolv och tapetserade väggytor.

SOVRUM
Väl tilltaget sovrum med plats för stor dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns en hel garderobsvägg med praktiska förvaringsmöjligheter. Laminatgolv och tapetserade väggytor.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med toalett, dusch, kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Fast. till lgh nr 15, Tuvgatan 7, LINKÖPING, Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings Berga.

Storlek

Boarea 65 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

120

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Vidingsjö 2
Organisationsnummer: 716402-5202
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 120
Antal lägenheter: 232
Antal lokaler: 0

Tuvgatan 1-57, 2-56

Parkering: Garage med fjärrstyrda garagsportar går att hyra för ca 300 kr/mån. Till garageplats är det separat kö.
Parkeringsplats går att hyra för ca 100 kr/mån. Ingen kö.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har egen biltvätthall med högtryckstvätt.
Det finns även en hobbybod där det bla. finns en hyvelbänk, arbetsbänk, bandsåg, slipmaskin för knivar, kap- och gereringsåg, pelarborrmaskin, utsug, bandslip och klyvsåg m.m. Det finns också handverktyg för lån; slagborrmaskin, oscillerandeslip, sticksåg, cirkelsåg, elhyvel, hörnslip och handöverfräs.
I målarboden finns det möjlighet att göra egna måleriarbeten.
Det finns en gästlägenhet som kan hyras för 100kr/natt.

Föreningens ekonomi

Det finns inga planerade avgiftshöjningar på gång 2018-01-31.

Föreningens renoveringar

Pågående:
Sätta upp nya eluttag till el bilar.
Måla det vita på fasaden.
Byta ut växter.
Upsättning av solcellssystem (-16)
Byte av garageportar (-16)
Uppsättning av cykelförråd (-15)
Målning av fasad (-14)
Renoverat trapporna och balkongen (-11)
Bytt fönster (-10).
Bytt ytterdörrar i (-10)
Förråden framför husen är bytta (-09)
Fasad samt lekplatser (-06).

Månadsavgift

Avgift: 3 250 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, el, bredband och bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 60 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns festlokal, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy