Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tuvgatan 23, Vidingsjö, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 250 SEK / mån
Rum
2 rum

Lugnt, tryggt och naturnära i Vidingsjö

Möt lugnet och den genuina hemkänslan i ett av Linköpings mest omtyckta bostadsområden. Bo i en trygg och stabil bostadsrättsförening där låghusen slutar och skogarna tar vid. Låt Er tilltalas av möjligheten att ha goda kommunikationer till hela staden med buss och cykel och samtidigt ha första parkett till skog och natur med den ljuvliga Vidingsjöskogen ett golfslag bort.

Här erbjuds en generöst tilltagen tvårumsbostad på andra våningen med dubbla uteplatser och en genomgående fräsch interiör. Ni möts av en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare garderober och en separat walk-in-closet. Köket är modernt med full maskinell utrustning och matplats. Vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och sovrummet är väl tilltaget med gott om förvaring och plats för stor dubbelsäng. Duschrummet är helkaklat och har såväl tvättmaskin som torktumlare.

Du kliver in genom en egen, privat ingång från loftgången. Något som är särskilt attraktivt med denna bostad är att du har två uteplatser åt varsitt håll. Ena balkongen från vardagsrummet vetter mot söder och uteplatsen på loftgången vetter mot norr. Därmed en suverän möjlighet att kunna njuta av solen från morgon till kväll. Det finns möjlighet att glasa in balkongen om så önskas. Bostaden har fönster åt två håll och omges av låghus, grönområden och gångvägar. Närområdet är helt befriat från biltrafik vilket skapar en tyst och lugn atmosfär.

I Brf Vidingsjö 2 kan man som boende dra nytta av flertalet fördelar. Föreningen bildades i slutet på 70-talet och har mycket god ekonomi till följd av dess låga belåning och väl underhållna fastigheter. Nyligen investerade föreningen i ett stort solcellsprojekt som gett god avkastning. Som följd av den goda ekonomiska ställningen hålls avgifterna låga för de boende. För 3 250 kr i månaden ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och el. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en gemensam tvättstuga, biltvätthall, snickarbod, målarbod, boulebana och odlingslotter. Parkeringsplats går att hyra för 100 kr i månaden och garage (med viss kötid) går att hyra för 300 kr i månaden.

Detta är definitivt ett tillfälle att ta vara på - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=642782

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy