Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 195 000 SEK / accepterat pris
Adress
Oxenstiernas allé 10, 5 tr., Ursvik, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88.5 kvm
Avgift
4 885 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ACCEPTERAT PRIS Fantastisk 4:a med balkong i soligt läge.

ACCEPTERAT PRIS Planlösningen är öppen och genomgående vilket bidrar till ett rikligt ljusinsläpp via ett flertal fönsterpartier i flera väderstreck. Bostaden erbjuder moderna- och ljusa materialval, köket går i neutralt vitt som bryts av med mörkt kakel, köket rymmer även matsalsbord för 6 personer. Väl tilltaget vardagsrum som rymmer större soffgrupp med tillhörande tv-möbel. Bostaden erbjuder tre sovrum med plats för både säng med tillhörande sängbord och förvaring.

Bostaden erbjuder även två helkaklade badrum, det större badrummet är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, duschhörna och golvvärme. Bostaden är i genomgående fint skick med ljus färgsättning på väggarna och fint enhetligt parkettgolv. I Hallen finns goda avhängningsmöjligheter genom stora garderober med skjutdörrar.

Vill ni också bo i en modern- och barnvänlig stadsdel med naturen som närmsta granne, då är det här en plats för er. I närheten till bostaden ligger den nyöppnade restaurangen Matteos, sushi restaurang, Puls & Träning och ett mini- Livs. För den som gillar friluftsliv finns populära Igelbäckens naturreservat som erbjuder både motionsslingor och fantastisk omgivning. Ursvik erbjuder även ett flertal förskolor, skolor och lekparker. På andra sidan Enköpingsvägen finner ni både Coop, Willys och Hornbach.

Goda kommunikationsmöjligheter med buss 504 precis utanför bostaden som tar er till, Rissne, Hallonbergen och Centrala Sundbyberg där T-bana och ett flertal busslinjer finns.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hallmöbel och garderob med skjutdörrar.

Köket
Från hallen nås bostadens moderna kök, med vita snickerier och mörkt kakel. Köket är utrustad med induktionshäll, kyl, frys, micro, ugn och diskmaskin. Gedigen arbetsbänk med både över- och underskåp.

Vardagsrum
Väl tilltaget rum med chans att möblera efter tycke och smak, det rymmer större möblemang med tillhörande tv-möbel. Stora fönsterpartier bakom bidrar till ett fint ljusinsläpp.

Sovrum 1
Bostadens första sovrum rymmer större säng med tillhörande sängbord och garderober.

Sovrum 2
Bostadens största sovrum erbjuder god plats för både dubbelsäng och förvaring, den franska balkongen bidrar till ett behagligt ljusinsläpp.

Sovrum 3/ arbetsrum.
Bostaden mindre rum kan användas som antingen sovrum eller som arbetsrum, rummet har en garderob.

Badrum
Rymligt badrum med mörkt klinker och vitt kakel, badrummet är utrustad med kommod, wc, tvättmaskin, duschhörna, torktumlare och golvvärme.

WC
Helkaklat badrum med wc, handfat och spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2016

Länkar

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.94%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 88.5 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2474-1-67-3

Våning / hiss

Våning 5 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2012-2013
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klingan
Organisationsnummer: 769616-7191
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2474-1-67-3
Antal lägenheter: 113
Antal lokaler: 1

Bostadsrättsföreningen Klingan i Stora Ursvik i Sundbyberg är en HSB förening och omfattar fastigheten Professorn 1 vid Gamla Enköpingsvägen och Oxenstiernas Allé och består av 113 lägenheter och bl. a garage, källarförråd, grovtvättstugor och en gemensam innergård.

TV och bredband: Kabel-TV och bredband via Telia (basutbud ingår).

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen (2017-09-07)

Internet

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia gällande bredband, bredbandstelefoni och digital-TV. En kostnad på 208 kr/mån är tillkommer i månadsavgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 885 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel av årsavgiften: 1.05178 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1120 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

63 garageplatser 12 240 kr/år, tillfällig kötid ca 1 år. Boendeparkering på omgivande gator.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd,

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy