Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK / utgångspris
Adress
Gamla Landsvägen 13, Ektorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71.1 kvm
Avgift
5 067 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus hörnlägenhet med uteplats i söderläge

Utan ett trappsteg når du denna mysiga trerummare som med sin öppna planlösning och fönster i tre väderstreck ger en såväl ljus som luftig känsla. Här är det enkelt att umgås. Via vardagsrummet nås den stenbelagda uteplatsen som med sitt söderläge bjuder på rikligt med soltimmar. Med sina ca 10 kvm får du här plats med både möbelgrupp och växter. I övrigt en välskött och mycket välplanerad lägenhet som erbjuder moderna materialval, gott om förvaring och ett stort helkaklat badrum med såväl tvättpelare som badkar.

På Gamla Landsvägen bor du avskilt men samtidigt centralt intill Ektorp centrum med många trevliga affärer, restauranger, gym och café. I Ektorp ligger också Nacka sjukhus som även inrymmer apotek. Från Ektorp går med tät trafik bussar till bland annat Nacka Forum, Sickla köpkvarter och Slussen. Trevliga omgivningar med Nyckelvikens fina natur, badsjöar och Saltsjö Duvnäs strandpromenader och båtliv.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Via hallen nås också en rymlig klädkammare.

VARDAGSRUM
Hallen leder vidare till ett generöst vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Stora fönster i dubbla väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp och skapar ett rum att umgås i. Ljust parkettgolv samt vitmålade väggar.

UTEPLATS
Stenlagd uteplats om ca 10 kvm i söderläge som omgärdas av staket och grönska. Här finns gott om plats för trädgårdsmöbler och solstol.

KÖK
I öppen planlösning med vardagsrummet är det trevliga köket beläget med sobert grå köksluckor och klassisk diskbänk. Modern rostfri kyl/frys, spis med häll och fläkt, diskmaskin samt mikrovågsugn. Plats för stort matbord. Ljust parkettgolv samt vitmålade väggar.

MASTER BEDROOM
Mysigt sovrum med fönster i dubbla väderstreck och plats för dubbelsäng och sängmöbler. Klädförvaring i dubbelgarderob med spegelskjutdörrar. Mörkt parkettgolv samt gråmålade väggar.

SOVRUM
Via hallen nås det mindre utav sovrummen som idag disponeras som barnrum. Stort fönster mot gård, mörkt parkettgolv samt vitmålade väggar kombinerat med mönstrad tapet.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel och ljust klinkergolv. Badkar med duschvägg, vägghängd wc, vattenburen handdukstork, badrumsskåp samt handfat med kommod. Tvättmaskin och torktumlare som ingår i köpet.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4-5 kvm.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2013 BRF Stadgar Lyckoklövern BRF Energideklaration Stadgar Lyckoklövern Energideklaration Årsredovisning

Länkar

BRF Lyckoklövern

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.65%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 71.1 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

2301 (1001)

Våning / hiss

Entréplan.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1997
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Elpanna och värmepumpar för frånluftsåtervinning

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lyckoklövern
Organisationsnummer: 716406-3799
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2301 (1001)
Antal lägenheter: 57
Antal lokaler: 1

Brf Lyckoklövern registrerades 1989 och fastigheten bebyggdes 1997 med fyra flerbostadshus med en totalyta på 4 185 kvm. Föreningen äger marken med en tomtyta på 9 483 kvm. I föreningen finns 57 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Besök gärna föreningens hemsida:
www.lyckoklovern.bostadsratterna.se

Energideklaration

Energiförbrukning: 84 /per kvm (atemp) och år

TV

Tv-anslutning via ComHem där ett basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Internetanslutning via ComHem. Abonnemang tecknas individuellt.

Månadsavgift

Avgift: 5 067 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.69900 %
Andel av årsavgiften: 1.69987 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1120 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2007 Radonmätning utfördes utan anmärkning
2012 Stamspolning
2015 Lagning av putsskador och målning av hussocklar
2015 Renovering av föreningslokalen
2015-16 Byte av värmepumpar
2016 Byte av cirkulationspumpar/värmeväxlare
2016 OVK utfördes
2014-17 Renovering av alla fyra hissar

Planerat underhåll:
2018/19 Tvättning och målning av tak

Bilplats

Föreningen har 41 bilplatser varav 35 av dem är för de boende och 6 är gästplatser. För närvarande står 1 person i kö. (2017-09-12) Säljaren har en plats som kommer att sägas upp.

Övriga utrymmen

Samlingslokal finns på Gamla Landsvägen 9 som kan hyras av de boende för privata fester och sammankomster. Rikligt utrustad köksdel för 36 personer. Bäddsoffa finns. Kostnad för att hyra lokalen är 100 kr/tillfälle, med övernattning 200 kr/natt.

I föreningen finns även cykelrum (ett i varje hus) samt mangelrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4-5 kvm.

Övrigt

OMRÅDE
Ektorp centrum är ett område som kommunen diskuterar hur det kan utvecklas. En blandning av nya bostäder, studentlägenheter och arbetsplatser är planerade. Tonvikt ska läggas vid att skapa ett attraktivt torg och mötesplats.

Här bor man nära kommunikationer men har ändå närheten till naturupplevelser. Nyckelviken, Långsjön, Bastusjön och Skurusundet ligger alla på bekvämt avstånd. Här kan man bada, promenera i naturen, njuta av båtlivet och koppla av. På gångavstånd finns bland annat en stor mataffär (ICA) samt fik och pizzeria. Runt hörnet finns Nacka sjukhus och Nacka närakut.

Bussar går regelbundet in till city på endast 15-20 minuter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy