Visningar

ons 22 aug 16:45 - 17:15
Öppen visning - Välkommen!
sön 26 aug 17:00 - 17:30
Öppen visning - Välkommen!
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
2 100 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Annelundsstigen 3, Mörtnäs, Värmdö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
3 179 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Insynsskyddad lägenhet i mycket populärt område i centrala delen av Värmdö.

Insynsskyddad lägenhet belägen i mycket populärt område i centrala delen av Värmdö. Härlig uteplats i markplan med grönskande vy, allt i söder. Närhet till buss, affärer, båthamnar och bad. Endast ca 25 minuter med buss till Stockholm.

Beskrivning

Övrigt

OM OMRÅDET
Välkommen till idylliska Mörtnäs hagar på Värmdö! Ett nyligen byggt lägenhetskvarter i den västra delen av byn Mörtnäs där du bor i en fantastisk miljö med närhet till naturen och havet. Ett stenkast bort finns bussar som i rusningstrafik går i skytteltrafik in till Stockholm, restid ca 25 min. Till Mölnviks centrum, vilket är utrustat med alla tänkbara faciliteter, såsom vårdcentral, tandläkare, affärer och restauranger, är det en kort promenad. Flera skolor och förskolor finns i omedelbar närhet. Den närmsta skolan är Ösbyskolan med undervisning från förskola upp till och med nionde klass. På andra sidan Skärgårdsvägen finns det välkända caféet Systrarna Delselius, där man med fördel köper nybakta frukostfrallor eller avnjuter en god kaffe med havet i blickfånget. Här finns även hamnkrogen med uteservering och ett strandbad som blivit utnämnd till Stockholms vackraste havsbad. Med sitt läge har man även nära till skärgårdens många utflyktsmål t ex Siggesta gård med bl.a. ridskola, restaurang Ladugården och klädbutik. På Siggesta Gård finns även fotbollsgolf, minigolfbanan "ett Värmdö i miniatyr" samt sommarens populära bakluckeloppis som är ett älskat utflyktsmål på söndagarna. Wermdö Golf & Country Club vackert belägen med 18 håls golfbana, Restaurant Le Golf samt golfshop finns ca 10 minuters bilresa från lägenheten.

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun,

Storlek

Boarea 41 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1114

Våning / hiss

Markplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014

Uppvärmning och el

Elförbrukning: 83 kWh/år.

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Lunden
Organisationsnummer: 769625-8271
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1114
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiklass: D
Energiprestanda: 83 kWh/kvm år.
Datum: 2016-04-15
Status: Utförd

TV

Ansluten till kabelnät

Internet

Telia (bredbandstv)

Månadsavgift

Avgift: 3 179 SEK / mån
inkl Telia bredband och TV

Driftskostnad

430 SEK varav:
Försäkring: 130 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.34500 %
Andel av årsavgiften: 1.35000 %

Övriga utrymmen

Lägenheten har tillgång till eget förråd. Förrådet har gallerdörrar och gallerväggar och är ca 3 kvm stort.
Cykelrum finns.

Bilplats

P plats går att hyra för 250kr/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter