Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lavettvägen 31, 1 tr, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96.7 kvm
Avgift
5 220 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad 4:a med balkong i söderläge

Varmt välkomna till Lavettvägen 31 och denna renoverade 4:a. Här erbjuds en välplanerad bostad med många rätt! När ni kliver innanför dörren finner ni en välplanerad hall där en renoverad separat WC finns och ett sovrum. Denna del är smart avgränsad från resten av bostaden. Från hallen når ni sedan ett rymligt vardagsrum med stora fönsterytor som ger vackert ljusinsläpp och fin grönska. I delvis öppen planlösning från vardagsrummet finner ni matplatsen och det renoverade köket med maskinell utrustning från Siemens. Härifrån nås bostadens balkong som är belägen i bästa läge - soligt söderläge! Från vardagsrummet nås en liten hall med ingång till två rymliga sovrum, en stor klädkammare och bostadens renoverade badrum.

I Brf Lavetten Örnen bor ni i en bra förening med en trevlig grannsämja. Föreningen består av två gårdar som är belägna med några få minuters gång till Rissne centrum. I föreningen finns två stora tvättstugor, flera cykelrum och separat förråd som hör till bostaden. I Rissne centrum finns ypperliga kommunikationer i form av busstorg och tunnelbana som tar er in till t-centralen på ca 15 minuter. Centrum kommer upprustas och tvärbanan kommer inom kort gå genom Rissne. Idag finns all service som kan tänkas behövas i form av matbutik, gym m.m. Ni har även nära till centrala Sundbyberg och vacker Natur i Ursvik och Lötsjön som ligger på gångavstånd från bostaden. Rissne växer så det knakar och framtidsplanerna är många, läs gärna mer under "övrigt".

Välkommen att kontakta mäklare Josefin Lloyd 073-312 92 35!

Beskrivning

HALL
In genom dörren når ni denna praktiska hall med ypperlig förvaring via avhängningsyta och garderob till väster och plats finns även för ytterligare förvaringsmöbel. Trägolv och vitmålade väggar, vilket är genomgående i hela bostaden.

SEPARAT WC
Från hallen nås bostadens separata WC som är renoverad. Helkaklat i vitt och beiga toner. Här finns WC, handfat med kommod, spegelskåp och handdukshängare. Rummet är i praktisk anslutning till sovrum 1.

SOVRUM 1:
Från hallen nås även bostadens första sovrum. Detta sovrum är avgränsat från resten av bostaden och perfekt för tonåringen, som gästrum eller att hyra ut. Vita väggar.

KÖK
Renoverat kök i delvis öppen planlösning till vardagsrummet. Bra förvaring via gråa över och underskåp. Maskinell utrustning består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro och kyl och frys. I köket finns plats för matbord för ca 4-6 personer.

BALKONG
Från köket nås bostadens balkong via fina dubbeldörrar och på golvet ligger trätrall. Solläge söder.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning till köket finner ni bostadens otroligt rymliga vardagsrum. Här kan ni ha ett större matbord om så önskas och här finns även plats för soffhörna. Stora fönsterytor mot innergården med grönskande utsikt. Från vardagsrum når man bostadens två sovrum. Men innan ni når dem möts ni av en liten hall med en praktisk walk-in-closet och badrum.

BADRUM
Rymligt och renoverat badrum i samma stil som den separata WC:n, vitt och beiga toner. Här finns dusch med glasdörrar, spegelskåp med spotlights ovan, handfat med kommod, WC, handdukshängare samt bra förvaring via väggfast skåp.

SOVRUM 2
Sovrum 2 har fönster mot innergården och är rymligt nog för en stor dubbelsäng och sängbord. Här finns plats för bra förvaring. Ljusa väggar.

SOVRUM 3
Sovrum 3 är likaså rymligt och här finns plats för säng, skrivbord och ytterligare möblemang om så önskas. Vita väggar.

FÖRRÅD
I bostaden finns en stor walk in closet och det finns även ett separat källarförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Lavetten Örnen Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 96.7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

03112

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1983
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lavetten Örnen
Organisationsnummer: 769616-5856
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 03112
Antal lägenheter: 155
Antal lokaler: 3

Brf Lavetten Örnen bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 155 lägenheter och 3 lokaler varav ca 137 st i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 18 st är hyresrätter. Föreningens hus är belägna på två gårdar med adresserna Lavettvägen 31-35 samt 41-45.

Parkering: I föreningen finns fyra olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan på förhyrd plats, kostnad ca 400 kr/mån.
2. Garage, kostnad ca 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad ca 600 kr/mån.
4. Sundbybergs boendeparkeringskort som ger dig möjlighet att stå på kommunens platser, ca 300 kr/mån.

TV och bredband: Kabel-TV via Comhem. Bredband via Comhem alt. Sundbybergs stadsnät (fiber). Kostnad för dessa läggs på som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsförråd.

I föreningen finns två tvättstugor (port 35 och 45), en samlingslokal och övernattningslokal för föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen.

Föreningens renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR enl. föreningen:
2017 OVK besiktning
2017 Utebelysning utbytt
2014 Stamspolning

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen ser just nu över ventilationen i fastigheten och kommer göra åtgärder som behövs framåt.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 121 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 5 220 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk kostnad för fiberanslutning 40 kr och basutbud kabel-TV 35 kr tillkommer.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk kostnad för fiberanslutning 40 kr och basutbud kabel-TV 35 kr tillkommer.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.99600 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

OMRÅDESBESKRIVNING
Rissne är ett mysigt område i Sundbyberg beläget med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne torg finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Statoil, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop.

I hjärtat av Rissne finns den stora skolan Grönkulla som är en förskola till årskurs 9. I Rissne finns även ett flertal förskolor. Gymnasieskolorna IT-gymnasiet och Löfströms gymnasium ligger 5 min gångväg från Rissne tunnelbanaoch vid dem ligger även nyöppnade Internationella Engelska skolan.

För den som vill åt natur och parkliv är Rissne ett optimalt område med närhet till flera olika naturalternativ. Vill du avnjuta en picknik i solen är Rissneängarna populärt med dess stora ytor och plats för alla. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön (som sedan når Scandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia). För dig som vill åt skogsliv har du 15 min promenadavstånd till Ursviks motionsspår som går genom ett vackert naturreservat mellan Kista, Ursvik och Järvastaden i varierande sträckor.

För att ta dig till centrala Sundbyberg kan du använda dig av flertalet kommunikationer men också promenera eller cykla utan problem. Sundbyberg centrum är otroligt populärt och här finns ett stort utbud av restauranger, butiker och inte minst kommunikationer som smidigt tar dig till alla delar i Stockholm och även städer utanför. Sundbyberg är en perfekt stad för pendlare som väljer att bo i denna underbara stad men som jobbar på annan ort. Sundbyberg i sig är omgivet av grönskande ängar, sjöar och trevliga bällstaån. Längs bällstaån kan man promenera, cykla eller varför inte paddla kajak in till centrala Stockholm. I Sundbyberg finns något för alla!

Många förändringar och förbättringar kommer att ske i Rissne inom de närmaste åren. Fler bostäder planeras att byggas, Rissne kommer att anslutas till tvärbanan och centrum kommer upprustas. För mer och detaljerad information hänvisar vi till kommunens hemsida: www.sundbyberg.se

KOMMUNIKATIONER:
Rissne har ett otroligt bra utbud av kommunikationer.
- Tunnelbanan (Blå linje) tar dig in till T-centralen på ca 10 min.
- Den stora bussterminalen i centrum tar dig till flertalet anslutande destinationer såsom Spånga pendeltågstation, Universitet (T-bana Röd linje), Brommaplan (T-bana Grön linje), Sundbyberg (Tvärbana) m.m.
- Flertalet nattbussar går genom Rissne i olika riktningar.
- Flygbussarna till Bromma flygplats och Arlanda går från centrala Sundbyberg eller Kista som man enkelt tar sig till från Rissne.
- Tvärbanan kommer anslutas till Rissne via en ny gren, Kistagrenen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy