Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stagneliusvägen 30, 4 tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48 kvm
Avgift
3 394 SEK / mån
Rum
3 rum

Högst upp i huset - Toppskick och hörnläge - Balkong

Underbart boende presenterar trendsäkert renoverade ytor i absolut toppskick. Här bor du högst upp i huset med ett hörnläge och fantastiskt ljusinsläpp. Du finner stora fönsterpartier i två väderstreck med insynsskyddat läge och balkong som bjuder på sol från tidig morgon till eftermiddag. Lägenheten är arkitektritad och den enda av sitt slag i föreningen.

Lägenheten har en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök. Det stilrent renoverade köket har vit skåpinredning med läderhandtag och arbetsyta i betong. Du finner bra förvaring i hall samt i det större sovrummet. Från det större sovrummet når du lägenhetens balkong och här finns plats att möblera med dubbelsäng. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor.

Genomgående finner du sobra materialval med bevarade speglade innerdörrar och vackra naturbehandlade trätiljor på golvet.

Föreningen har en stor bonus i takterrasser, bastu samt gästlägenhet som medlemmarna kan nyttja. På detta hus kommer en ny takterrass stå färdig lagom till sommaren. Även en stor och ny lekpark kommer stå klar inom några veckor som ligger ca. 2 minuter bort från fastigheten.

På Stagneliusvägen bor du precis invid grönska och Fredhälls välbesökta badklippor. Lummiga Fredhällsparken ligger en kort promenad bort med utomhustennisbana, baddamm och härliga promenad- och löparspår. De lockande badklipporna och även närheten till Kristinebergs- och Hornsbergs badbryggor är en stor bonus under sommarmånaderna.

Du har nära till mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt bussar och du kan snabbt ta dig till Fridhemsplan. Med en kort promenad når du Marieberg med stor matvarubutik, systembolag, apotek och banker. Här finns även Västerbroplan som är en knytpunkt för flertalet linjebussar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy