Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stagneliusvägen 26, 4 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40.5 kvm
Avgift
2 854 SEK / mån
Rum
2 rum

Topprenoverad och balkong - Passar singelboende och par - Högst upp i huset

Underbart boende beläget högst upp i huset samt balkong med vidsträckt utsikt över takåsar och grönska. Lägenheten är topprenoverad med stilsäker blick och sobra materialval. Du finner en underbar rymd och en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti för fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till balkong med fri utsikt och insynsskyddat läge. Du får en social planlösning och möjlighet att umgås när middagen förbereds. Köket är fullt utrustat med grå skåpinredning som når full takhöjd och ger mycket bra förvaring. Intill köket kan du möblera med ett matbord för 4-6 middagsgäster. Det mysiga sovrummet som möbleras med 140cm säng har fantastisk förvaring som löper längs med ena väggen. Rummet stängs till med dubbla skjutdörrar som integreras in i väggen. Badrummet är lyxigt inrett och utrustat med tvättmaskin för en enklare vardag. Lägenheten som är renoverad till bästa skick har ytterst väldisponerade ytor och passar för såväl singelboende som för par.

Brf Bäckahästen är en ytterst välskött bostadrättsförening med gemensamma utrymmen som exempelvis gästlägenhet, samlingslokal och bastu. De finns även flertalet solterrasser/takterrasser varav en ligger en halv trappa upp från lägenheten.

På Stagneliusvägen bor du precis invid grönska och Fredhälls välbesökta badklippor. Lummiga Fredhällsparken ligger en kort promenad bort med utomhustennisbana, baddamm och härliga promenad- och löparspår. Badklipporna och även närheten till Kristinebergs badbryggor är en stor bonus under sommarmånaderna. Det finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss och du kan snabbt ta dig till Fridhemsplan. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger når du med ca.10 minuters promenad. Du har även nära till Marieberg med stor matvarubutik, systembolag, apotek och banker. Här finns även Västerbroplan som är en knytpunkt för flertalet linjebussar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy