Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tulegatan 53, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73.3 kvm
Avgift
4 907 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk 3:a med balkong i söderläge.

Välkommen till denna fina och genomgående 3:a om hela 73 kvm, bostaden är belägen högst upp på våning 3/3 med balkong i söderläge. Bostaden är optimalt planerad där varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo. Bostaden har fönster i flera väderstreck vilket bidrar till ett fint och behagligt ljusinsläpp.

Bostaden erbjuder två sovrum med plats för både säng och goda möjligheter till förvaring. Vardagsrummet präglas av en enorm rymd, där det får plats med större soffgrupp och tillhörande möblemang om så önskas. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen i söderläge med utsikt över föreningens grönskande innergård. Badrummet är helkaklat och utrustat med handdukstork, golvvärme, wc, tvättmaskin, kommod och är renoverat 2014. Det välbevarade köket är utrustat med, diskmaskin (2016), spis, ugn, kyl och frys, har finns det chans att sätta sin egen prägel om så önskas. Bostaden har genomgående fina ytskikt i ljus färgsättning och på golvet finns ekparkett.

Bostaden är belägen ett stenkast från Sundbybergs centrum i ett attraktivt och trivsamt område. Åt ena hållet når ni Sundbybergs centrum med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas så som Caféer, restauranger, butiker och mataffärer. Åt andra hållet nås mysiga Råsta- och Lötsjön med dess fantastiska och lummiga omgivningar. Förutom vacker natur erbjuds även Ursviksmotionsområde med flera omtyckta spår och slingor. Sundbyberg erbjuder även fantastiska kommunikationsmöjligheter med buss precis utanför bostaden och t-bana (Duvbo station), ni når även Sundbybergs centrum med några minuters gång. Från Sundbybergs centrum finns ett flertal busslinjer, tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och flygbussar till Bromma och Arlanda.

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i två garderober, finns även god plats för hallmöbel.

Sovrum 1
Från hallen nås bostadens första sovrum, rummet rymmer en säng med tillhörande sängbord, det finns även god plats för förvaring. Väggarna består av ljus kulör och golvet ljusbrunt linoleum.

Sovrum 2
Bostadens största sovrum kan möbleras efter tycke och smak, det passar utmärkt att användas som ett sovrum och rymmer en dubbelsäng. Men kan även användas som arbetsrum. Väggarna pryds av ljus färgsättning och golvet av ekparkett.

Vardagsrummet
Rymligt och väldisponerat rum vilket bidrar till olika valmöjligheter för möbleringen av soffgrupp och tillhörande tv-möbel. Rummet erbjuder fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett rikligt ljusinsläpp, väggarna pryds av ljus kulör och golvet ekparkett. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen.

Balkong
Rymlig inglasad balkong med plats för både möblemang och plantering. Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll (söderläge).

Badrum
Helkaklat badrum renoverat 2014, som är utrustat med kommod, wc, handdukstork, golvvärme, duschhörna och tvättmaskin.

Kök
Köket går i neutralt vitt, med vita snickerier och en gedigen arbetsbänk. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl och frys, här finns det en otrolig chans att sätta sin egen prägel efter tycke och smak.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2016

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.94%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 73.3 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

00131

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1995
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tule 12
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00131
Antal lägenheter: 27
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar enligt ordföranden 2018-08-02. Avgiften har sänkts i flera omgångar, senast 2017 med 10 %.

Föreningens renoveringar

Inga större renoveringar har behövt göras i föreningen och det finns heller inga större planerade renoveringar enligt ordföranden 2018-08-02.

Internet

Internet: ComHem

Månadsavgift

Avgift: 4 907 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK
Driftkostnaderna är baserat inviduellt.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 4.06447 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2012
Nytt trä i räcken och grindar på uteplatsen.

Uteplats

Balkong i söderläge

Bilplats

Föreningen disponerar 12 stycken utomhusparkeringar, kostnad: 220 kr/mån. Kötid just nu, kontakta föreningen för övrig information.

Övriga utrymmen

Till bostaden finns det ett vindsförråd. Föreningen har en tvättstuga: 2 st tvättmaskiner och 2 torktumlare, 1 torkskåp, mangel och städgarderob. Det finns även en gemensamhetslokal som går att hyra. Föreningen har ett cykelförråd och ett styrelserum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy