Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Helgumsvägen 4, Vällingby Centrum, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 281 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till denna välplanerade drömbostad!

Välkommen till en ljus & fräsch lägenhet i en populär förening med fördelaktig avgift! Modern och fräsch känsla av nyskick i alla rum. Genomgående ekparkett och öppen planlösning som bidrar till en social atmosfär. Helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare. Hiss i huset och möjlighet till garageplats. Närhet till T-bana och grönområden. Välkommen att trivas på Helgumsvägen 4 i hjärtat av Råcksta!

Beskrivning

Rumsbeskrivning:

Hall:
Stor & välkomnande hall med plats för avhängning samt utrymme för skåp
eller hyllor. Ekparkett och badrum direkt till höger.

Kök:
Modernt och helkaklat kök med vita skåpsluckor, gott om arbetsytor för den händige. Fläkt, spis, kyl/frys! Köket ligger öppet mot allrummet vilket skapar en social atmosfär vid bjudningar!

Allrum:
Härlig och öppen yta med mycket bra ljusinsläpp. Ljusa väggar & ekparkett och med utgång som leder direkt till den mysiga balkongen. Här finns även plats för stor soffgrupp, tv-möbler, matbord och mer därtill!

Sovrum:
Stort ljust och rymligt sovrum med gott om förvaring, vacker fondvägg omgiven av vita väggar, ekparkett. Plats för dubbelsäng, nattduksbord.

Balkong:
På balkongen kommer du att spendera mycket tid och njuta av utsikten, här kan du samla dig och finna ro. Rymligt med plats för utemöbler!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Helgumsv4 Årsberättelse 2017 Energideklaration Helgumsv4

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.78%.

Församling

Vällingby.

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

542

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Våningsplan 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bärgvärrme

Föreningen

Föreningens namn: BRF NORRSKENET
Organisationsnummer: 769615-7382
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 542
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningens fastighet består av två flerbostadshus i fem till sex våningar med totalt 137 bostädsrättslägenheter belägna på Råckstavägen 15-19, Helgumsvägen 2-4 samt Multrågatan 11-17, byggda av JM 2007-2008. Lägenheterna har hög inredningsstandard. Lugn och skön innergård med fina planteringar, med sittplatser och lekplats för de minsta. Föreningen har tillgång till 10 uteplatser (Multrågatan 7-9) och 80 garageplatser. Det finns cykelförråd och barnvagnsrum på gården och källarförråd på entréplan. Grovtvättstuga på Multrågatan 17. I föreningen finns ett övernattningsrum som medlemmarna kan disponera.

Juridisk person godkänns inte som medlem i föreningen.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av UBC förvaltning.
http://www.ubc.se/ 018-563240 eller kundsupport@ubc.se.

Se föreningens hemsida för mer information: www.norrskenet.net

http://www.vallingbyparkstad.se/

TV och bredband: TV
Viasats grundutbud som innehåller: SVT1, SVT2, Tv3, Tv4, Kanal5, Tv6, Tv8, Tv10, Barnkanalen, Kunskapskanalen samt HD kanalerna SVT1 och SVT2
Internet
Våra hus har i dag ett stamnät med fiber med upp till 1000 Mbit/sek och möjlighet till både kabelanslutning och trådlöst (wifi) via tjänstefördelare som ingår i lägenheten.
Övrigt som ingår i avgiften
Värme, Vatten, KabelTV.

Föreningens ekonomi

Avgifterna sänktes i månadsskiftet Juni/Juli 2013 med 1,80kr/m2.
Inga beslut är för närvarande fattade om framtida avgiftsförändringar.

Föreningens renoveringar

Bergvärme har installerats under 2012.

Energideklaration

Energiförbrukning: 78 /per kvm (atemp) och år

TV

TV
Viasats grundutbud som innehåller: SVT1, SVT2, Tv3, Tv4, Kanal5, Tv6, Tv8, Tv10, Barnkanalen, Kunskapskanalen samt HD kanalerna SVT1 och SVT2.

Internet

Internet
Våra hus har i dag ett stamnät med fiber med upp till 1000 Mbit/sek och möjlighet till både kabelanslutning och trådlöst (wifi) via tjänstefördelare som ingår i lägenheten.

Månadsavgift

Avgift: 3 281 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.56300 %

Renoveringar

Bergvärme installerades 2012.

Uteplats

Balkong

Bilplats

Parkering
Föreningen har tillgång till 10 uteplatser (Multrågatan 7-9) och 79 garageplatser. Parkering utomhus kostar 300 kr/mån. Parkering i garage kostar 600 kr/mån. Är Ni intresserad av en parkeringsplats, kontakta styrelsen via mail eller via styrelsebrevlådan på Multrågatan 17.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga, barnvagnsrum på innegården. I föreningen finns ett övernattningsrum som medlemmarna kan disponera.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy