Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Erstagatan 20, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
1 117 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Attraktiv tvåa på populär adress med bevarad 20-tals charm!

Välkommen till denna fantastiska tvåa på Erstagatan 20! Här finner du en vacker lägenhet med fins spröjsade fönster, plankgolv samt fiskbensparkett. Köket är modernt med både bra förvaring samt arbetsyta. I vardagsrummet kan du möblera fritt. Här finns plats för soffgrupp, matplats för ca 4-6 personer samt övrigt möblemang. Sovrummet är väldigt fint och här har ett charmigt förvaringsskåp i original. Gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblemang. Fönster i både sovrum och vardagsrum. Badrummet är helkaklat med wc, dusch, handfat och tvättmaskin.

Här bor man attraktivt när SoFo:s utbud av restauranger med mat från jordens alla hörn, caféer samt små trevliga butiker. Fjällgatan, Stigberget och Vitabergsparken ett par kvarter bort. Drygt 10 minuters promenad så är du vid Slussen. Välkommen till en skön och avslappnad livsstil som attraherar många!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med svart stengolv och ljusa väggar. Bra avhägningsmöjligheter och klädkammare. Från hallen nås lägenhetens badrum. Hallen leder fram till lägenhetens kök och vardagsrum.

KÖK
Modernt kök med vita köksluckor och vitt kakel. Här finns det bra med både förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Inbyggd kyl/frys, spishäll, varmluftugn och diskmaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Stort spröjsat fönster mot gatan. Här finns plats för soffgrupp och matplats för ca 4-6 personer.

SOVRUM
Ljust sovrum med ljusa väggar och fint trägolv. Plats för dubbelsäng, linneskåp och mindre möblemang.

BADRUM
Fräscht badrum med vitkaklade väggar och ljusgrått golv. Här finns wc, tvättställ, dusch och tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.88%.

Församling

Sofia.

Storlek

Boarea 40 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

34

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 34
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 163 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 1 117 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.02047 %

Renoveringar

2014 - Renoverat fasaden samt balkonger.
2011 - Målat tak och fönster.
2009 - Stambyte i badrum.
2002 - Elstigbyte.
2001- Renoverat tvättstugan.
1996 - Stambyte kök.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy