Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Siklöjevägen 17, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
4 630 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högt upp i huset med stor inglasad balkong och kvällssol!

Välkommen till en mycket fin och välplanerad 3:a på Siklöjevägen 17. Belägen på 3:e våningen med stor balkong och härligt solläge!
Bostaden som byggdes 2013 har modern och ljus standard med stora sovrum samt generöst vardagsrum och kök. Rymligt och fint helkaklat badrum med egen tvättdel. Från vardagsrummet nås den mycket stora inglasade balkongen som har plats för allt man kan önska och är i härligt västläge. Till lägenheten finns ett förråd i källarplan.

Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service. Spela racketsporter så som tennis eller squash i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på golfbanan som finns på ett par minuters avstånd. Utöver detta finns även ishall, simhall och gym vilket ger er absolut bästa möjligheterna för en social och aktiv livsstil. På korta avstånd finns skön natur och promenadstråk så som Erstaviks naturskyddsområde. Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan och såväl som Stockholm C under pendlingstider från närliggande busshållplats, Bäverbäcken som nås på 3 minuters promenad! Går du till Tyresö C finner du även avgångar mot Handen och Nacka. Allt med en tät tidtabell!

Välkommen på visning!

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

22

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rödingen
Organisationsnummer: 769616-3463
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 22
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

HSB Brf Rödingen består av totalt 72 lägenheter fördelat i tre huskroppar (Siklöjevägen 15-25) om vardera fyra våningar och med två trapphus i varje hus. Husen har byggår 2013 med HSB som byggherre.
Postfack finns i entréer.
I föreningen finns en grovtvättstuga. Det finns tre sophus på gården som är avsedda för hushållssopor. I varje hus finns ett barnvagns- och rullstolsrum.
Föreningen har ett stort cykelrum. På gårdarna mellan husen finns trevliga gröna ytor med planteringar och en lekplats för barnen.
Förbrukning av hushållsel och tappvarmvatten mäts individuellt för bostadsrätten och debiteras bostadsrättshavaren. Varje lägenhet har en egen elmätare. All el köps in gemensamt av föreningen. Elen betalas i efterskott av bostadsrättshavaren och kostnad framkommer på fakturan med avgift.
Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia: Kostnaden är 192 kr/månad (inräknad i årsavgiften). Då ingår bredband, IP-telefoni och digital-Tv (basutbud). Det finns en mediecentral placerad i varje lägenhet där digital-tv, teleuttag (IP-telefoni) samt datauttag utgår ifrån. Med denna central kan varje lägenhetsinnehavare bestämma om uttaget ska vara ett TV, tele- eller datauttag. Anslutnings- och driftkostnad för tilläggstjänster beställs och betalas av bostadsrättsinnehavaren.
Medlemskap i HSB Stockholm krävs. För att bli medlem deponerar man 500 kr per medlem som man får tillbaka om man träder ur HSB. Årsavgiften till HSB är 150 kr årligen per familj.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2016-06-23
Energiprestanda primärenergital: 71 kWh/kvm och år

TV

Tv-kanaler via Telia

Internet

Bredband via fiber från Telia. Tillgång till Ip-telefoni via fiber.
Obligatorisk kostnad om 192 kr tillkommer för bredband, tv och IP-telefoni.

Månadsavgift

Avgift: 4 630 SEK / mån
Ingår: Värme och kallvatten.
Föreningen brukar enhetsmätning av hushållsström samt uppvärmning av kallvatten som debiteras efter förbrukning.
Obligatorisk kostnad om 192 kr tillkommer för bredband, tv och IP-telefoni.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.544 %
Andel av årsavgiften: 1.48427 %
Betalas av: Säljare

Uteplats

Stor balkong, inglasad i västligt läge.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 800 kr/mån.
Parkeringsplats. Går att hyra för 300 kr/mån.
6-timmars fri parkering längs med Siklöjevägen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy