Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Briljantgatan 78, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
3 723 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LUGNT OMRÅDE

VÅNING 1 med högt utsiktsläge. Trevlig lägenhet i ett omtyckt område med en inglasad balkong som har skönt västerläge. Underbar utsikt utöver staden och med närhet till det mesta.

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet med trivsam planlösning.

Hallen har plats för förvaring i en garderob och i två skåp. Bredvid garderoben finns även plats för mer klädförvaring. Vitmålade väggar och plastmatta.

Rakt fram i hallen har ni badrummet. Här finns toalett, handfat och ett badkar. Det finns även en tvättbänk med ho, tvättmaskin och torktumlare. Här är det också ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Kaklade/målade väggar och plastmatta på golvet.

Bredvid badrummet finns det ljusa köket som är bra planerat med en stor matplats intill tre fönster. Köksutrustningen består av spis, stor kyl och stor frys. Inredningen går i vitt med metallhandtag och vitt kakel. Vitmålade väggar och plastmatta.

Sovrum 1 är till vänster i hallen. Här finns plats för både säng och skrivbord. Vitmålade väggar och plastmatta. Från detta rum har ni en vidsträckt utsikt över den grönskande baksidan på huset.

Rakt fram från hallen har ni det rymliga vardagsrummet med ett stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Härifrån har ni en panorama utsikt över grönområde. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Från vardagsrummet nås sovrum 2 som är stort och luftigt och har gott om förvaring i form av en hel vägg med garderober. Vitmålade väggar och plastmatta på golvet.

Från sovrummet finns utgång till den inglasade balkongen med härligt västerläge. Här kan ni sitta och njuta under sköna sommarkvällar.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.69%.

Församling

Tynnered.

Storlek

Boarea 70 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1 av 3.

Byggnad

Byggnadsår: 1967

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Parabolantenn är inte tillåtet på fasaden.

Internet

Bredband. Leverantör: ComHem eller Telia.

Månadsavgift

Avgift: 3 723 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.87000 %
Andel av årsavgiften: 2.05000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra.
Parkeringsplats. Går att hyra.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Övrigt

Föreningen ligger insynsskyddat högst upp på Briljantgatan i anslutning till barnvänliga gårdar och med närhet till strövområden och hav. Inom gångavstånd finner du Frölunda Torg, mataffärer, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek .m.m.

Några minuters promenad bort ligger närmsta spårvagnshållplats där du kan välja mellan två olika linjer som tar dig in till centrum på ca 20 min. Havsnära med promenad/cyklelavstånd till salta bad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy