Länk kopierad!

Visningar

tors 26 sep 17:00 - 17:30
Välkommen på visning

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / utgångspris
Adress
Edsgatevägen 73, Edsgatan, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
138 kvm
Avgift
5 956 SEK / mån
Rum
5 rum

FEMMA I ANRIK FASTIGHET

Ta chansen att förvärva denna unika våning om hela 5 rum och kök i den anrika ladugårdsbyggnad som är ombyggd till toppmoderna bostadsrätter. Den gamla byggnadens kvaliteter och karaktärsdrag har bevarats i så stor utsträckning som möjligt. Synliga bjälkar ger lägenheten en härlig känsla. Stor balkong i soligt läge. Vidare erbjuds fullutrustat kvalitetskök från tyska Häcker med maskinpark från Miele. Tre rymliga sovrum och såväl dusch- som badrum med kakel och klinkers .Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt entresolvåning med braskamin.

Edsgatan ligger naturskönt med ca 7 km till Karlstads centrum. Området Edsgatan är ett växande och mycket omtyckt område med sjön Alstern i sikte som erbjuder bad och fiskemöjligheter. I närheten ligger Klarälvsbanan, en anrik järnvägssträcka som byggts om till cykelbana som tar dig till Karlstad centrum eller norrut genom Värmland. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, skolor, universitet och golfbana.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Varmt välkommen till Edsgatevägen 73 och denna unika entresolvåning om hela fem rum och kök med genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Bostaden disponeras enligt följande;

HALL
Tilltagen entré med klinkergolv och plats för avhängning. I direkt anslutning till hallen nås två av bostadens sovrum som idag används som kontor/gästrum.

KÖK
Tilltaget kvalitetskök med gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor för matlagning och socialat umgänge. Snickerier i vitt och bänkskiva i grått. Fullutrustad maskinpark från Miele som består av fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, integrerad ugn och mikro samt smakfull fläkt som fälls upp ur bänkskivan. Öppen planlösning mot vardagsrum.

VARDAGSRUM/MATRUM
I öppen planlösning mot kök erbjuds tilltaget vardagsrum med imponerade takhöjd. Här erbjuds plats för såväl mat- som soffgrupp. Den gamla ladubyggnadens charm framträder genom synliga takbjälkar. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong i soligt läge.

SOVRUM 1 (Master)
I anslutning till vardagsrum nås bostadens stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bland annat förvaringsmöbel. Från detta sovrum nås även ett helkaklat badrum!

BADRUM
Via sovrummet nås tilltaget badrum med golvvärme- Vitt kakel och kliners i grått. Här erbjuds förutom badkar wc och kommod med spegel.

DUSCHRUM
Duschrum i generös storlek med kaklade väggar i vitt och klinkers med golvvärme. Här erbjuds duschhörna, wc, kommod med belyst spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 2 OCH 3
I anslutning till entrén nås två st sovrum i tillfredställande storlek. Här erbjuds plats för soffa eller säng samt gott om förvaringsmöjligheter i tilltaget garderobssystem.

ENTRESOLPLAN

Uppför den snyggt designade trappen nås ni av den härliga entresolvåningen för socialt umgänge eller mys vid braskaminen. Här uppe finns plats för stor soffgrupp

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Edsgatan Årsredovisning 2015 Stadgar Brf Edsgatan 6050736_1-145-4_3D_print 6050736_2-145-4_3D_print BRF Energideklaration BRF Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Skattesats 34.19%.

Församling

Norrstrand.

Storlek

Boarea 138 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

323-Rom

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Takvåning. Våningsplan 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1939
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Central bergvärme + solceller

Föreningen

Föreningens namn: Brf Edsgatan i Karlstad
Organisationsnummer: 769621-8218
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 323-Rom
Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 0

TV

TV via Sappa (ca 19 kanaler) ingår i månadsavgiften.

Internet

Fast lina via Karlstad Stadsnät.

Månadsavgift

Avgift: 5 956 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten och tv

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
I månadsavgiften ingår värme, vatten och tv

Driftskostnad

700 SEK varav:
Försäkring: 300 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Driftkostnaderna är beräknade enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.34000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong

Bilplats

13 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån.
15 carportplatser. Går att hyra för 450 kr/mån.
Till parkerings- och carportplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns ett isolerat förråd för goda förvaringsmöjligheter.

Föreningen har en gästlägenhet som kan hyras kostnadsfritt ett antal nätter per månad av de boende. Det finns även en relaxavdelning med bastu och badtunna som kan användas av föreningen medlemmar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy