Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Repslagargatan 10A, 6 tr, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58.5 kvm
Avgift
4 432 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2:a högst upp i huset i perfekt läge med Götgatsbacken runt hörnet!

Välkommen till en härlig vindslägenhet med det perfekta läget på Söder! Här bor du i en lägenhet med bra planlösning och härlig utsikt över takåsarna och mot Mosebacke. Öppet och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus i rummet. Köket är rymligt med goda förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor med plats för matbord för ca 4-6 personer. Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng samt övrig möblemang. I detta rum finns även platsbyggda garderober med skjutdörrar. Stort badrum med badkar, wc, tvättmaskin och handfat.

Här bor ni med ett fantastiskt läge med Götgatsbacken runt hörnet, där det erbjuds shopping, restauranger samt kommunikationer i form av tunnelbana med både gröna och röda linjen samt flertalet busslinjer ifrån Slussen. En kort promenad härifrån ligger Mosebacke Torg, och åt andra hållet ligger Mariatorget. Repslagargatan är en lugn och enkelriktad gata och läget är perfekt för er som vill kombinera lugnet med storstadens livliga puls som ni finner runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för ytterkläder samt skor. Här finns även plats för övrig möblemang. Hallen leder dig in till lägenhetens alla rum.

KÖK
Praktiskt kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Plats för matbord för ca 4-6 personer. Fantastisk utsikt över takåsarna, mot Mosebacke och soluppgången. Här finns all maskinellutrustning så som diskmaskin, spis, ugn, fläkt och kyl/frys.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med tre stora fönster åt söder som släpper in ett härligt ljus i rummet. Här ifrån har du utsikt över söders takåsar! Gott om plats för soffgrupp samt matplats om så önskas. Finns även plats för skrivbord samt övrig möblemang.

SOVRUM
Stort och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblemang. Här finns platsbyggda garderober med skjutdörrar. Fönster med fin utsikt!

BADRUM
Stort badrum med tvättmaskin, handdukstork, wc, badkar och spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2016 Revisionberättelse

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.92%.

Församling

Maria Magdalena.

Storlek

Boarea 58.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen..

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

93

Våning / hiss

Våning 6 av 6.
Våningsplan 6 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1992

Föreningen

Lägenhetsnummer: 93
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 84 kWh/kvm och år

Internet

Fiber finns indraget men mot avgift.

Månadsavgift

Avgift: 4 432 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.3558 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Garagesplats finns i källarvåningen och kostar 1125 kr/mån (men viss kötid)

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamhetsutrymme finns i form av cykelrum, barnvagnsrum, samt modern stor tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp) i markplan. Dessutom finns en grovtvättstuga med 1 tvättmaskin, 1 centrifug och 1 torkskåp.
I föreningen finns även övernattningsrum samt festlokal.

Övrigt

Brf Överdäcket omfattar idag 215 bostadsrätter (varav 1 bostadsrättslokal), 18 kommersiella lokaler. Bostadsrättsföreningen är äkta. Föreningen godkänner delat ägande. Avgiften har varit oförändrad sedan 2006. Diskussion om eventuell sänkning av avgiften pågår. Föreningen upplåter marken med tomträtt. Inga större renoveringar är inplanerade, men en generell uppfräschning av tvättstugor pågår.

Garagesplats finns i källarvåningen och kostar 1125 kr/mån (men viss kötid).

För mer information besök föreningen hemsida: www.overdacket.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy