Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Liljegränd 34, Skälsätra, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
102 kvm
Avgift
6 232 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Snart till salu

Välkommen till ett mycket trevligt parhus på Liljegränd! Denna fina familjedröm har tre fina sovrum, mycket gott om förvaring och stort vardagsrum och trevligt kök. Dubbla helkaklade och fint renoverade badrum, dubbla uteplatser samt balkong. Med tre uteplatser finns det alltid en som passar för solbad oavsett tid på dagen. Njut av en middag på altanen med fågelsång som orkester! Från baksidan nås föreningens skogsparti vilken inbjuder till barnens lek och spring. Området är mysigt, bilfritt och lugnt.

Bo granne med naturen ? Ta en promenad bort förbi förskolan Kattfoten till Långsjön där du kan njuta av både bad på sommaren och skridskor på vintern. För variationens skull finns även Barnsjön med dess upplysta motionsspår och bad. Allt hänger samman med Tyresta Nationalpark. Den största och skönaste urskogen söder om Dalälven. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och rikt djurliv.

I området finner ni även Trollbäcken IP, flera förskolor och kommunikationer.
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 102 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

21

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Byggnadstyp: Bostadsrättsparhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lilljan
Organisationsnummer: 716419-9239
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21
Antal lägenheter: 70
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheten Liljan 1 i Tyresö med adress Liljegränd, Bansjövägen och Vidablicksvägen. Fastigheten är bebyggd med 19 rad- och parhus med 70 lägenheter. Nybyggnadsår 1991.

TV

Grundutbud av kanaler från ComHem.
Ingår i månadsavgiften.

Internet

Grundhastighet av bredband från ComHem
Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 6 232 SEK / mån
Inkl. Kallvatten, bredband och kabel-tv.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.6358 %
Andel av årsavgiften: 1.6358 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Föreningen kommer att renovera balkongen under sommaren 2019.

Uteplats

Fin uteplats på framsida med både altan och täppa samt plats för trevliga planteringar. Ovanför framsidans uteplats finns en balkong. Dags- och kvällssol. På baksida finns en altan med morgonssol. Denna uteplats vetter mot lummigt skogsparti.

Ingen not om upplåten mark.
Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 100 kr/mån. Carportplats. Går att hyra för 200 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy