Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 775 000 SEK / Minsta accepterade budet
Adress
Adelsnäsvägen 20 Markplan, Bysjön, Åtvidaberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78.3 kvm
Avgift
4 282 SEK / mån
Rum
3 rum

Tio nya bostadsrätter på exklusivt läge i Åtvidaberg!

På uppdrag av Kvartilen Fastigheter byggs nu tio nya bostadsrätter. Alla med generöst tilltagna fönsterpartier och tillgång till terrass, uteplats eller balkong. Preliminär inflyttning kommer att ske under 2020.

Fyravåningshuset på Bysjö Strand kommer att uppföras på detaljplanerad mark på Adelsnäsvägen 20, några minuters bilväg från Åtvidaberg centrum. Härifrån tar det cirka 35 minuter till Linköping med bil. På bekvämt avstånd från Bysjö Strand finner du en av länets finaste golfbanor. Ett populärt promenadstråk i närheten är "Bysjön runt" som passerar gröna betesmarker, eklandskap och vackra historiska platser.

När vi utformade lägenheterna har vi lyssnat på marknaden och de önskemål som framkommit. Lägenheterna bygger på en öppen planlösning med ett lättarbetat och funktionellt kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare, kakel och värmeslingor i golvet. Många trevliga inredningsdetaljer som klassiska golv i ekparkett, infällda spotlights i hall och badrum och genomtänkta förvaringslösningar med förråd och garderober med skjutdörrar förhöjer upplevelsen ytterligare.

Foto flygbilder: Sven Friström

Läs mer på http://www.kvartilen.se/bysjouml-strand.html
https://issuu.com/kvartilenfastigheterab/docs/brsochyr_bysjo___strand

Beskrivning

Rumshöjd:
Rumshöjd i lägenheterna är 2,5 m. I badrum och hall där ventilation och spotlights skall byggas in är takhöjden sänkt till 2,2 m.

Golvmaterial:
Hall, kök, vardagsrum och sovrum har 3-stavig ekparkett, 14mm. Badrum, wc/ dusch, tvätt har mörkgrå klinker 10x10 cm. Golvvärme. Entre har grå klinker och ekparkett. Förråd har plastmatta.

Väggar:
Hall och förråd: Målade vita. Sovrum och vardagsrum: Målade vita. En fodvägg i varje rum. Kök: Målade vita. Kakel (stänkskydd) ovan bänkskiva/ diskbänk, 10x20 cm. Badrum, WC/ dusch, tvätt: Kakel, 20x20 cm, vit blank.

Tak:
Målat vitt.

Innerdörrar:
Släta vita dörrar. Vita dörrfoder. Rostfria dörrtryck.

Fönster och balkongdörrar/ uteplatsdörrar:
Vit insida.

Kök:
Vita luckor, vit stomme och vita täcksidor. Ljusramplist under skåp. Bänkskiva i laminat. Metallhandtag (T-grepp) som är monterade horisontellt på lådor och vertikalt på luckor. Underlimmad dubbelvask.

Vitvaror:
Spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn (varmluft), mikrovågsugn, kyl, frys (kyl/frys i vissa lägenheter), diskmaskin.

Badrum:
Vägghängd WC i vitt porslin. Vägghängt tvättställ med kommod. Badrumsskåp över tvättställ med spegel, belysning och eluttag. Duschväggar i klarglas. Handdukshängare, klädkrokar, toalettpappershållare i rostfritt stål. Elektrisk handdukstork. Golvstående tvättmaskin och torktumlare, alt. kombimaskin.

Klädkammare/ förråd:
Hylla och klädstång enligt ritning. Elcentral och mediacentral.

Garderober:
Garderober, linneskåp och städskåp med vita dörrar, handtag T-grepp i matt metall. Skjutdörrsgarderober: Vit melamindörr med kantlist av matt aluminiumprofil. Inredning med hyllor, trådbackar och klädstång.

Belysning:
Kök, badrum och hall: LED-belysning med dimmer.

Säkerhet:
Brandvarnare

Balkong/ uteplats:
Balkong med golv i väderständigt trä. Räcke i aluminium och säkerhetsglas. Uteplats har beläggning med grå betongplattor. Armatur och eluttag på vägg.

Tillval:
Utöver standardinredning finns möjlighet till andra val enligt prissatt tillvalslista.

Dokument (pdf)

Planritningar Åtvidaberg Bysjö-Strand-Situationsplan bysjöstrand 170304 situationsplan skala500A4 5774058_1-312-4_2D_print

Bostadsfakta

Kommun

Åtvidaberg kommun, Skattesats 34.18%.

Församling

Åtvid.

Storlek

Boarea 78.3 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1002

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Våningsplan 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019-2020
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Lägenhetsnummer: 1002
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

TV-antenn. Fiber.

Internet

Bredband. Fiber.

Månadsavgift

Avgift: 4 282 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 9.65322 %

Uteplats

Uteplats tillhörande om 40 kvm med utsikt mot Bysjön.

Bilplats

Parkeringsplats.

Övriga utrymmen

Grundläggning och stomme:
Husgrunden består av en betongkonstruktion enligt konstruktionsunderlag. Stommen är av trä, delar av betong, se konstruktionsunderlag.

Fasad och tak:
Fasaderna är delvis beklädda med vita fasadskivor, delvis med liggande panel. Taket har en takkonstruktion med lösull, rå spont och underlagspapp. Yttertak i svart papp. Synlig utvändig undersida är klädd med panel.

Dörrar och fönster:
Säkerhetsdörrar försedda med tittöga mot trapphus. Dörrtryck av rostfritt stål. Isolerglasfönster med karmar och bågar av trä/ aluminium. Invändigt vita.

Värme och ventilation:
Vattenburet värmesystem med radiatorer alt. konvektorer placerade under fönster. Värmeåtergivning från ventilationsanläggningen.
Bad/ WC/ dusch förses med el slingor i golvet. Mekanisk till- och frånluft med värmeåtergivning. Aggregat placeras i teknikrum. Lägenheterna ventileras med mekanisk tilluft i vardagsrum och sovrum. Utsug sker via spiskåpor i kök med gemensam fläkt på taket och frånluftsdon i badrum, kök, och klädkammare/ förråd.

Vatten:
Förbrukning av varmvatten kommer mätas för varje lägenhet. Kostnaden för varmvatten ingår inte i månadsavgiften. Förbrukning av kallvatten ingår i månadsavgiften.

El:
El central med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Varje lägenhet kommer ha en egen elmätare och debiteras efter förbrukning. Föreningen avgör om man kommer ha gemensamt abonnemang eller om varje lägenhetsinnehavare tecknar eget abonnemang med vald elleverantör.

Tvätt:
Varje lägenhet utrustas med tvättmaskin och torktumlare alternativt en kombinerad tvätt/ torkmaskin. Ingen gemensam tvättstuga finns.

Telefon/ TV/ Data:
Alla lägenheter utrustas med datanät och uttag för TV (1 st. per vardagsrum/ sovrum) samt telefoni via datafibernät. Gruppanslutningsavtal avseende bredband, TV och IP-telefoni tecknas av föreningen.

Postboxar och tidningshållare:
Postboxar finns placerade på entréplan i trapphuset. Tidningshållare med namnskylt placeras vid varje lägenhetsdörr.
Entrédörr med kodlås.

Hiss:
Hiss som når varje våningsplan. Hissdörr av stål. Hissgolv och socklar av keramikplattor.

Sophantering:
Sophantering med källsortering sker i separat miljöhus.

Bil- och cykelparkering:
Minst en parkeringsplats till varje lägenhet. Cykel- och barnvagnsförråd placeras ihop med miljöhus.

Mark och grönområde:
Parkeringsytor och gångvägar är asfalterade. Entrén är belagd av plattor. Grönytor integreras med området runt fastigheten.

Anmärkning. Byggbeskrivningen är preliminär!

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy