Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lillhagsvägen 3, Rydbo Saltsjöbad, Österåker
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
129 kvm
Avgift
5 278 SEK / mån
Rum
6 rum

Ansvarig mäklare

Charlotta Hermansson
Ansvarig mäklare Charlotta Hermansson

Nyproducerade parhus med sjökontakt

Nyproducerade parhus:

I denna södervända sluttning mot Norsundet kommer IKONHUS att uppföra 5 parhus med 10 bostäder om 129 kvm per styck. Dessa kommer att upplåtas som bostadsrätter. Planerad inflyttning 2018/dec. Husen har stora fönster med mer eller mindre utsikt över vattnet. Husen är välplanerade med hög standard. Varje bostad har uteplats och parkeringsplats. Här har ni möjlighet att njuta av hav och natur i närområdet. Husen ligger på en lugn återvändsgata intill Norsundet. I området finns badstrand och brygga.
Från området är det nära till kommuniktioner via buss in till Stockholm.
Invid Svinningevägen ansluter gång och cykelvägen som sträcker sig till Åkersberga.

OM husleverantören IKONHUS:
IKONHUS föddes ur tanken att det måste gå att göra hus som är moderna, roliga och samtidigt välbyggda till rimliga priser. IKONHUS är ett företag baserat i Nacka & Värmdö som bygger både villor och parhus. Husen är byggda i lösvirke. IKONHUS kännetecknas av riktigt moderna hus med mycket glas, som ger stora ljusinsläpp och som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Det är bra planlösningar som underlättar vardagslivet. För mer information www.ikonhus.se

OBS: Bilderna är illustrationer, avvikelser kan förekomma.

Det är olika priser på parhusen beroende på läget i området. Månadsavgifterna är sänkta enligt ny ekonomiskplan.
Parhus 1, 2 kostar 4 195 000 kr, månadsavgift 5 279:-
Parhus 3, 4 kostar 4 495 000 kr, -"-
Parhus 5, 6, 7, 8 kostar 4 695 000 kr, -"-
Parhus 9, 10 kostar 4 395 000 kr, -"-

Tillvalspaket: Ett alternativ för kök och ett alternativ för bad finns att välja på.

Anmäl ditt intresse
Försäljning kommer ske enligt principen ?först till kvarn?. Fram till säljstart går det bra att lämna intresseanmälan (du behöver dock endast lämna intresseanmälan för en bostad eftersom att det är samma kö till samtliga bostäder). Ju tidigare du registrerar dig, desto större valmöjlighet har du när du ska välja bostad. Intresseanmälan innebär inte att du förbinder dig till något och du kan när som helst tacka nej eller gå ur kön. Intresseanmälan med namn, adress och telefonnummer mailas till:
charlotta.hermansson@skandiamaklarna.se

FÖRSÄLJNINGSPROCESS

Bokningsavtal
Det kommer att finnas möjlighet för dig som lämnat intresseanmälan att innan ordinarie säljstart boka en bostad. Du gör det genom att teckna ett bokningsavtal, genom detta avtal reserveras den specifika bostaden för din räkning. För att avtalet ska bli giltigt betalar du inom tre dagar efter det att bokningsavtalet skrivits under en bokningsavgift på 25 000 kronor som en delbetalning av totalsumman. Bokningsavtalet är i sig inte juridiskt bindande och du har möjlighet att avsäga dig lägenheten. Väljer du att avsäga dig lägenheten erhåller du en återbetalning om 17 500 kr. Skulle projektet av någon anledning ej påbörjas återbetalas bokningsavgiften i sin helhet. Uppgifter som lämnas av byggherren i samband med bokningsavtalet är endast preliminära och kan komma att ändras fram till att upplåtelseavtal tecknas.

Upplåtelseavtal
I samband med att upplåtelseavtal tecknas ska handpenning på 10 % av av köpeskillingen erläggas (erlagt förskott avräknas mot handpenningen). När upplåtelseavtalet tecknas finns en kostandskalkyl som är intygsgiven och registrerad hos prv. I samband med upplåtelseavtalet kommer medlemskap i Brf Valsättraviken 1 beviljas.

Tillträde
På tillträdesdagen är det dags för dig att få nycklarna till din nya bostad. Innan du kan kvittera ut dina nycklar ska den slutgiltiga betalningen av köpeskillingen kunna verifieras.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy