Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lövskogsvägen 9, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
4 500 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk 3:a i markplan med stor uteplats i bästa söderläge!

Välkommen till denna yteffektiva trea i toppskick på populära Lövskogsvägen.

Bostaden är i nyskick med kvalitativa materialval och en tilltalande planlösning med öppna sociala ytor samt rymligt förråd precis utanför dörren.

Som om det inte vore nog så innehar denna bostaden en enorm uteplats i söderläge samt en inglasad balkong att bruka när kvällskylan smyger på.
Här njuter du av solens strålar hela dagen i ett lugnt och skönt läge emot skogsparti på återvändgränd.

Närhet till natur, flertalet skolor, centrum och busshållplats för direktbussar till Sthlm C samt Gullmarsplan.


För frågor, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.64%.

Storlek

Boarea 72 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

11004

Våning / hiss

Bottenvåning.

Föreningen

Föreningens namn: BRF Skogslunden
Organisationsnummer: 769626-8841
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11004
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 0

Skogslunden består av 64 lägenheter fördelade på fyra hus. Naturen i omgivningen har bevarats, och husen byggs runt en bergknalle där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Månadsavgift

Avgift: 4 500 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Betalas av: Säljare

Uteplats

Uteplats 1: Balkong, inglasad, läge söder.
Uteplats 2: Uteplats, läge sydväst.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy