Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sveavägen 138, 4 tr, Vasastan, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39 kvm
Avgift
1 807 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mycket välplanerad och naturligt ljus funkistvåa i högt läge med balkong.

Varmt välkommen till denna mycket hemtrevliga och välplanerade bostad på fjärde våningen. Bostaden har stora ljusinsläpp och i detta höga läge hålls bostaden naturligt väldigt ljus.
Här utnyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt, mycket förvaring, bra sovrum, stort vardagsrum och kök, samt ett rymligt badrum. Allt på 39 kvm.

Föreningen är välskött med stort kassaflöde och ett hus i mycket gott skick. Ett tryggt boende för framtiden.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med praktisk och snygg sten på golvet. Hallen är i perfekt storlek och ger gott om plats till hatthylla och skoställ. Här finns även två rymliga garderober. Vidare in i den inre hallen finns ännu en extra djup garderob.

VARDAGSRUM
Natuligt ljust och härligt hemtrevligt vardagsrum med utgång till balkongen och öppen planlösning mot köket. Rummet ger generös plats för soffgrupp, matplats, tv-möbler och med därtill.

KÖK
Stort och användarvänligt kök i modern tappning. Stora arbetsytor, vita underskåp och överskåp i rostfritt utförande gör köket unikt på ett lyftande sätt. Mycket förvaring och fullutrustat med spis, ugn, micro, spisfläkt, kyl/frys.

SOVRUM
Optimal storlek på sovrum i en bostad om 39kvm. Här ryms en dubbelsäng med ett tillhörande sängbord. Idag står en 1,40 säng med en bredbare byrå vid sidan om. Naturligt solljus kommer in i sovrummet, från fönster i sydvästläge.

BADRUM
Trivsamt badrum med svart klinker på golv och vitt kakel på väggar. Storleken på badrummet är optimalt och utrymme finns även för en tvättmaskin om så önskas. Badrummet är utrustat med wc, handfat, väggspegel, väggskåp samt duschhörna med vikbara glasdörrar.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2016

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.82%.

Församling

S:t Johannes.

Storlek

Boarea 39 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

22

Våning / hiss

4 trappor.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1936
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Killingen 138
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 22
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf Killingen 138 är en välskött äkta bostadsrättsförening, belägen på Sveavägen 138. Föreningen består utav 38st bostadsrätter och fyra hyreslokaler.
Föreningen registrerades år 2006 och förvärvade fastigheten 2008 (äger marken).

Föreningens ekonomi

Brf Killingen 138 har god ekonomi med ett hus i gott skick, där det stora renoveringarna redan är genomförda. Belåningsgraden ligger på ca 6 500 kr/kvm.
Inga avgiftsändringar är planerade.
Juridisk person godkänns ej som köpare.
Delat ägande godkänns.

Föreningens renoveringar

2009 Startade stambyte av V/A-stammar i kök och badrum, avslutades april 2010
2009 Startade el-stambytet, avslutades april 2010
2009 Byte av värmepump
2010 Trapphusrenovering
2010 Hissrenovering
2010 Renovering av tvättstuga
2016 Fiberbredband
2018 Ventilationen renoveras

Föreningen har planer på att måla balkongräcken, detta kommer att ske så fort arbetet med ventilationen är klar.

Energideklaration

Energiförbrukning: 139 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-tv levereras via Comhem.

Internet

Bredband levereras via Comhem och fiberbredband via Bredbandsbolaget.
100/10 mbit/s ingår i avgiften med 150kr from 1a juli.

Månadsavgift

Avgift: 1 807 SEK / mån

Driftskostnad

420 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 220 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.01654 %
Andel av årsavgiften: 2.01654 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Uteplats

Trivsam balkong i högt och optimalt sydvästligt läge.
Gott om plats för stolar och tillhörande bord.

Bilplats

Boendeparkering tillämpas i området. Folkbokförd kan söka tillstånd hos Stockholms Stad, www.stockholm.se. Tillståndet kostar 300kr vid registrering. Periodbetalning kostar 1 100kr för 30 dagar alternativt löses biljett för 75 kr/dygn.

Föreningen har tillgång till parkeringsplatser på baksidan av fastigheten via samfällighet, kostnaden är 1495 kr/mån. I dagsläget är det kö till dessa.

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhörande lägenhet finns.
Tvättstuga finns i källaren, utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.
Cykelförråd finns i källaren.
Mindre innegård finns för föreningens medlemmar att nyttja.

Övrigt

OMRÅDE
Mycket attraktivt och lugnt läge nära både stadspuls och parker. I närheten finns allt man behöver i form av butiker, service, flera välsorterade matbutiker, renommerade restauranger och kommunikationer. Hagaparken och Vanadislunden ligger endast ett par minuters promenad bort.

KOMMUNIKATIONER
Här finns flertalet busslinjer strax utanför porten. Ett par minuters promenad tar dig till Odenplan där man kan välja mellan tunnelbana och många olika busslinjer samt snart även pendeltåg.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy