Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hyacintgatan, Fosiedal, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 149 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor trea på andra våningen med inglasad balkong nära Hyllie!

Välkommen in till en ljus och rymlig trerummare på Hyacintgatan 25 som tack vare sin praktiska planlösning samt stora rum erbjuder en bekväm och trevlig bostadsmiljö.

I anslutning till hallen ligger det stilrena köket i vitt med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns även plats för ett större matbord om så önskas. Från hallen når du det helkaklade badrummetet samt gäst-WC som båda renoverades 2016 (Kvitto finns). samtlägenhetens två sovrum med fönster ut mot den lugna innergården.

Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för en rejäl soffgrupp och matbord om så önskas. Det stora fönsterpartiet bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du lägenhetens inglasade balkong i sydväst läge.

Här bor ni i ett trevligt område med mycket god kommunikationer samt med närhet till all daglig service. För pendlaren finns Hyllies tågstation som gör pendlanted över sunden samt norrut till en bekväm del av vardagen. För den shoppingsugna finns Emporia en liten bit bort med sitt breda sortiment av butiker.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Klinkergolv, tapetserade väggar.

KÖK
Stort och ljust kök med ljusa luckor. Kyl/frys, ugn, micro, spis. Laminat bänkskiva med ljust kakel ovan. Laminatgolv, tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Ekparkett på golv, vita väggar.

SOVRUM 1
Laminatgolv, vita väggar.

SOVRUM 2
Laminatgolv, vita väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum. WC, handfat med kommod, duschväggar av glas.

WC
Helkaklat. WC, handfat.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Arsredovisning 2015 Energideklaration_38101

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 33.6%.

Församling

Hyllie.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1973
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Malmöhus 24
Organisationsnummer: 746001-0601
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 540
Antal lokaler: 0

Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Malmö stad. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t.o.m 2024-12-31. Föreningen består av 540 lägenheter.

Föreningens ekonomi

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar:
2012 Renoveringar av trapphus, låghus
2012 Införande av individuell mätning av el
2013 Injustering av värmesystem
2014 Kanalrensning
2014 Löpande utbyte av tvättutrustning
2015 Renovering av varm/kallvattenstammar
2015 Renovering av styrelseutrymme
2015 Byte av armaturer i höghusens trapphus
2015 Ombyggnad av stuprör & takrännor
2016 Åtgärder gård Hyacintg 37-41
2016 Vindskivor låghus

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem (Basutbudet ingår i avgiften som ett obligatoriskt tillägg)

Internet

Bredbandsleverantör är Net at Once AB (Ingår i avgiften som ett obligatoriskt tillägg)

Månadsavgift

Avgift: 4 149 SEK / mån
En del av avgiften (955 kr) avser ett obligatoriskt tillägg. Föreningen har infört separat debitering av el samt varm- och kallvattenkostnader utifrån faktisk förbrukning samt kostnad för tvättstuga 10-12 kr per bokning.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Obeservera att beloppet för driftskostnad är uträknat enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.20029 %
Andel av årsavgiften: 0.20052 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1120 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

En parkeringsplats ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och förråd.

Närområde

Allmänt om området: Fosiedal är ett litet område som många malmöbor vet väldigt lite om. Det består av två välskötta Riksbyggenföreningar som uppfördes på 70­-talet. Barnfamiljerna älskar att bo här tack vare gångavståndet till Holmaskolan och härliga Kroksbäcksparken (med Malmös bästa pulkabacke). På senare tid har det fått ett verkligt lyft genom Malmös snabba expansion. Nu ligger det mysiga området mitt i smeten mellan Mobilia och Emporia. Ypperliga pendlingsmöjligheter finns även på gångavstånd. Från Hylliestation som ligger i närheten når man både Danmark samt övriga Skåne utan svårigheter!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy