Länk kopierad!

Visningar

sön 24 nov 13:45 - 14:15
Öppen visning - välkommen!
tis 26 nov 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vallavägen 189, Haninge/Handen, Handen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
4 303 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet för den kräsne, härlig balkong med eftermiddag-/kvällssol!

Här kommer du in i en lyxig och modern bostad vars färgsättning är noga uttänkt för att ge ett behagligt intryck. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 71 kvadratmeter. Den härliga atmosfären som genomsyrar hela bostaden gör att man verkligen känner sig som hemma här.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor och öppen hall, och lite längre in finner vi ett ljust och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, bänkskiva av sten och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten ett sovrum, en klädkammare och ett socialt och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Sovrummet, som är stort och harmoniskt, nås via hallen. Här erbjuds rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Duschrummet är fint och påkostat och utrustat med dusch, vägghängd wc, handfat, kommod, golvvärme, spotlights och tvättmaskin.

Att ha balkong i lägenheten ger en förlängning av bostaden. I den här tvåan finns en stor balkong med eftermiddag-/kvällssol som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall och lättmöblerade ytor.

Beskrivning

Hall
Den stora och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och snyggt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, gott om plats för kappavhängning och möblerbara ytor.

Kök
Det ljusa och stilrena köket har vitmålade väggar och vackert trägolv. Utrustningen består av induktionshäll, kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, bänkskiva i sten och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Husets sociala och härliga vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp och plats för större sällskapsmöblemang.

Sovrum
Sovrummet är stort och harmoniskt och har rymliga garderober med skjutdörrar och plats för dubbelsäng.

Duschrum
Fint och påkostat duschrum med dusch, vägghängd wc, handfat, kommod, golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Balkong
I vardagsrummet finner du en stor härlig balkong med eftermiddag-/kvällssol. Golvet är belagt med en trätrall vilket ger ett ombonat och mysigt intryck.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar 2018 BRF Årsredovisning 2018 Energideklaration Frågelista

Bostadsfakta

Kommun

Söderbymalm 7:68, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

144

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1966
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vita Husen
Organisationsnummer: 769619-2447
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 144
Antal lägenheter: 225
Antal lokaler: 2

Föreningen upplåter 225 lägenheter och 2 lokaler.
Föreningen tar hand om Vallavägen 159-229.
Ombildningen/köpet av fastigheterna genomfördes den 20 maj 2009.

Föreningens ekonomi

Brf Vita Husen tillämpar rak avskrivning.

Betr. stambyte skall den göras om ca 15 år enligt underhållsplanen.
(2017-04-27 Brf Vita Husen)

Styrelsen har beslutat att höja månadsavgifterna med 5% från och med januari 2020.

Energideklaration

Energiklass: F
Energideklarationsdatum: 2019-08-27
Energiprestanda primärenergital: 167 /kWh per kvm och år

TV

ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 4 303 SEK / mån
värme, vatten och tv (obligatorisk tillägg om 93 kr på månadsavgiften för bredband via fiber)

Tillträde

Enl. ök.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy